19 / 04 / 2024

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.



Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken standın açılışına, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve çok sayıda yetkilinin katıldığı fuarda SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento ve Gaziantep Ytong ürünleri tanıtıldı. Çimko Çimento Satış Müdürü Mehmet Ülger, Adıyaman’da ilk kez düzenlenen fuarın kent ekonomisi ve sektöre önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Fuarı düzenleyen Medya Trend Fuar ve Organizasyon Genel Koordinatörü Mustafa Gül ise 22 Kasım’a kadar açık kalacak fuara 65 firmanın katıldığını belirterek, SANKO Holding ana sponsorluğunda düzenlenen fuarda başta SANKO şirketleri olmak üzere çok sayıda firma özel tasarım stantları ile yer aldı. Fuarımıza renk kattılar” dedi.


Hürriyet


Geri Dön