18 / 04 / 2024

SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım!

SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım!

SANKO' dan Başkent' e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankara Bölge Müdürlüğü ' nün temel atma töreni gerçekleştirildi...



SANKO'dan Başkent'e 10 milyon dolarlık yatırım TOPLAM maliyeti 10 milyon doları bulan SANKO Makina Ankaıa Bölge Müdürlüğü'nün temel atma töreni gerçekleştirildi. 


Anadolu Bulvarı İvedik Mahallesi'nde faaliyet gösterecek olan müdürlük, bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere 7 bin metrekarelik bir alan üzerine dört katlı olarak inşa edilecek. İnşaat ve iş makinalan sektörlerinin kalbinin Başkent'te attığım belirten SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Ankara'da yıllardır hizmet veriyoruz ancak, mevcut müdürlük binamızın kapasitesi yetersiz kaldı. Bölgedeki tüm bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek için genişleme kararı aldık. 2014 yılı için iş makinası satış hedefimiz, 70-80 milyon dolar. İnşaat sektörüyle bağlantılı olan iş makinaları sektörünün büyük bir şantiye alanına dönen ülkemizde daha da büyüyeceğini düşünüyoruz" dedi. 


Hürriyet Ankara 


Geri Dön