24 / 04 / 2024

Şanlıurfa Akçakale'deki cami inşaatında son durum!

Şanlıurfa Akçakale'deki cami inşaatında son durum!

ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesinde Belediye tarafından yaptırılan cami, çok amaçlı salon ve yatılı Kuran kursu inşaatında çalışmalar devam ediyor. Başkan Ayhan, yüklenici firma yetkililerine bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.



ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesinde Belediye tarafından yaptırılan cami, çok amaçlı salon ve yatılı Kuran kursu inşaatında çalışmalar devam ediyor.


Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan tamamı belediyenin kaynaklarıyla Adnan Menderes mahallesinde yaptırılan Cami, Çok amaçlı salon ve yatılı kuran kursunun inşaatını yerinde inceleyerek. Yüklenici firma yetkililerine bir an önce bitirilmesi talimatını veren Başkan Ayhan şöyle dedi:


"Şükürler olsun şimdi ilçemizin genelinde bir çalışma seferberliği var. Gerek fen işleri müdürlüğümüzün alt ve üst yapı çalışmaları gerekse park ve bahçeler müdürlüğümüzün ilçe genelindeki bahar dönemi çalışmaları ve yine sosyal belediyecilik anlamındaki çalışmalarımız hızlı ve seri bir şekilde devam ediyor. Bu gün de burada yapımı devam eden camii, yatılı kuran kursu ve taziye evinin yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Gerekli talimatları verdik. İnşaatın büyük oranda bitiğini görmekteyiz; buda bizlere büyük bir mutluluk ve çalışma azmi veriyor."



Hürriyet


Geri Dön