27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Emine Göncü Lisesi Konferans Salonu tamamlandı!

Şanlıurfa Emine Göncü Lisesi Konferans Salonu tamamlandı!

Yapımı tamamlanan Şanlıurfa Emine Göncü Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Salonun açılışına birçok kişi katıldı.



Kurulmasının üzerinden birkaç yıl geçmesine rağmen eğitim, spor ve kültürel çalışmaları ile adından sıkça bahsettirmeye başlayan Karaköprü Emine Göncü Anadolu Lisesinin Konferans Salonu tamamlanarak hizmete açıldı. Konferans Salonunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Okul Müdürü Tahir Tardu, Okul- Aile Birliği Başkanı İshak Polat'ın yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Konferans Salonunun açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz ve Okul Müdürü Tahir Tardu ile birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdür Metin İlci yaptığı konuşmada Karaköprü Emine Göncü Anadolu Lisesine böylesine güzel bir Konferans Salonu Kazandırdıkları için Okul Müdürüne ve emeği geçenlere teşekkür ederek; İnşallah bu konferans salonu tiyatro, müzik, söyleşi, konferans gibi etkinilklerle sürekli dolup taşar. Gençlerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak bu tür faaliyetlere ev sahipliği yapacak Konferans Salonunun yapımında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

Okul İdaresi tarafından bastırılan Okul Bültenini de açılış öncesinde incelediğini belirten Metin İlci bülteni içerik ve baskı olarak çok beğendiğini ifade ederek emeği geçenlere de teşekkür etti. 

Şiir ve Müzik Dinletisi mest etti

Konuşmaların ardından Okul Öğretmenlerinden oluşan müzik korosu katılımcılara minik bir konser verirken okul öğretmenlerinden Yasin Yaşuk'un aralarda seslendirdiği bir birinden güzel şiirler de gösteriye ayrı bir güzellik kattı. Şiir ve Müzik Dinletisi dolayısı ile okul öğretmenlerine teşekkür eden katılımcılar okul bünyesinde bu tür organizasyonların artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.



Gap Gündemi


Geri Dön