23 / 04 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol yapım çalışmaları hızlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol yapım çalışmaları hızlandı!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.



Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.


Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların yazın tozdan kışın da çamurlu yollardan dolayı yaşadıkları mağduriyeti önlemek isteyen Eyyübiye Belediyesi, merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsal mahallelerde de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yaşam standartlarını da artırmayı amaçlayan ekipler belirlenen program dahilinde son olarak merkezde Akşemsettin Mahallesinde 3 bin 500 metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işlemine başladı. Yakup Kalfa Caddesi, 3 sokakta ve Akşemsettin İlköğretim okulu önü ile çevresinde başlatılan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. 9 farklı ekipler belirlenen program dahilinde çalışan ekiplerin bir kısmı da kırsal mahallelerde stabilize yol yapımına devam ediyor. Köprülük ve Örenli kırsal mahallesinde başlatılan stabilize yol yapım, Sultantepe,Ovabeyli, Bayramlı ve Taşlıca kırsal mahallelerinde devam edecek.

Mahallerinde yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.


Milliyet


Geri Dön