23 / 04 / 2024

Şanlıurfa Haliliye'de yollar yenileniyor!

Şanlıurfa Haliliye'de yollar yenileniyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haliliye için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirkol, “Vatandaşlarımızın çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.


Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Bağış, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ve birim müdürleriyle birlikte Devteşti Mahallesinde yeni yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan bilgi alan Başkan Demirkol, Devteşti Mahallesindeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.


“ÇAMURA BASMADAN EVLERİNE GİTMELERİNİ AMAÇLIYORUZ”

Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, vatandaşların çamura basmadan evine, işine gitmesini amaçladıklarını söyledi. Devteşti Mahallesinde tüm sokaklarda yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Demirkol, “Devteşti Mahallesi, Haliliye ilçemizin nüfus bakımından en büyük mahallesi ve yeni gelişen bir mahalle. 9652, 9655 ve 9658. sokaklarda yapılan çalışmaları belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve fen işleri müdürümüzle birlikte inceledik. Çok az bir sokağımız kaldı. Yapılaşmanın çok hızlı geliştiği bir mahallemiz. Bu bölgede, yapılaşma olmadan önce daha henüz inşaat aşamasına gelmeden önce yollarımızı tamamlamayı, inşaat işçiyle uğraşan işçi, esnaf ve işverenimizin işini kolaylaştırmayı, yerleşim olan binalarda yaşayanların çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu bakımdan çalışmalarımız devam edecek. Devteşti Mahallemizde tüm sokaklarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak insanların hizmetine açmayı düşünüyoruz. Haliliye için gece, gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. İnsanların duasını almaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Hürriyet


Geri Dön