20 / 04 / 2024

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te altyapının yanı sıra üstyapı, prestij cadde, beton yol, semt pazarları, semt sahası, kültür merkezi, tarihi çarşıların onarımı ve birçok alanda ilçeye hizmet vermeye devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Siverek ilçesinde de gerek altyapı gerek üstyapı hizmetlerinde yatırımlarına son sürat devam ediyor. 


SİVEREK PRESTİJ CADDELERİNE KAVUŞTU


Prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mustafa Remzi Bucak, Atatürk Bulvarı, Hürriyet Caddesi. Güney Sokak, Tahsin Kaplan Abdulkadir Odabaşı, Rüştü Küçük Ömer Caddesi ve birçok cadde ve bulvarda 'Prestij Caddesi' uygulaması kapsamında asfaltlama çalışmasını tamamladı


'Her İlçeye Kültür Merkezi' Projesi kapsamında hayata geçirilen Siverek Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 4 bin 900 metrekarelik kapalı alana sahip olacak Siverek Kültür Merkezi'nin içerisinde 710 kişilik konferans salonu, idare binası, anfi, atölyeler, otopark ve çocuk kütüphaneleri  bulunacak.



2 ADET SEMT PAZARI İNŞAATI DEVAM EDİYOR


Semt pazarı yatırımlarına da devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek'te inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan 2 adet pazarını tamamlayarak halkın hizmetine sunuyor.






Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön