29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 2015 açıldı!

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 2015 açıldı!

Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden Şanlıurfa’da, 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa’nın eski Hal Pazarında açılan fuarda konuşma yaptı.



Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden Şanlıurfa’da, 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı.

Şanlıurfa’nın eski Hal Pazarında açılan fuarda konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın önde gelen şehirlerarasında olduğunu belirtti. Vali Küçük, 10 bin metrekarelik alanda açılan fuarın, şehrin ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını söyledi. İnşaat sektörünün öne çıkan ürünlerinin sergilendiği fuar, 28 Mart Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek. Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Çekici ise, kentte açılan fuara yoğun ilgiden çok memnun olduğunu aktardı. TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Çekici, “Açılan fuarlar Türkiye’nin ekonomisine ciddi katkılar sağlıyor. Dünya genelindeki fuarlarda, Türkiye’nin payı artırılmalıdır. Benzer organizasyonlarla bu payımızı artırabileceğimizi umut ediyorum. Ülkemiz fuar organizasyonlarının artırılması için büyük gayret gösteriyor. Emek veren sektör, temsilcilerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra firma üyeleri, protokol üyeleri ve temsilciler fuar alanını gezdi. Fuarın 28 Mart’a kadar halka açık olacağı öğrenildi.


Milliyet


Geri Dön