24 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da kentin farklı noktalarındaki çalışmalar incelendi!

Şanlıurfa'da kentin farklı noktalarındaki çalışmalar incelendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek "Büyükşehir Belediyesi olarak Gelişimi ve Dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.



Büyükşehir belediye Başkanı Nihat çiftçi, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesi’nde yürütülen ve çalışmalarda sona gelinen ’prestij caddesi’ni inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Çiftçi, bölge esnafıyla sohbet etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Nihat Çiftçi, Bağlarbaşı Mahallesine geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge esnafı ile sohbet eden Çiftçi, belediye çalışmalarını anlattı. Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren 80 dönümlük Selahaddin-i Eyyübi Parkını da gezdi. Bölgede yaşayan çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Nihat Çiftçi, burada incelemelerin ardından çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Büyükşehir belediyesi olarak çalışmaları çözüm odaklı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çiftçi, Şanlıurfa’ya hizmeti ibadet aşkıyla yaptıklarını söyledi. Nihat Çiftçi, "Kış aylarında olmamıza rağmen Şanlıurfa merkez ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdürüyoruz. Kent merkezinde sürdürdüğümüz prestij caddeleri olsun, park ve bahçe çalışmalarımız ve kırsal mahallerde yapmış olduğumuz alt ve üst yapı çalışmalarımız olsun bir çok alanda hızlı bir şekilde gelişim ve dönüşümü sürdürüyoruz. Şu anda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımını sürdürdüğümüz 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında yapılan çalışmaları inceledik. Allah nasip ederse yapacağımız bu parkın içinde mahallede yaşayan çocuklarımız için yüzme havuzları ve çok amaçlı oyun alanları yapacağız. Gençliğimiz ve çocuklarımız bizim için önemli. Şanlıurfa’yı ve gençliğimizi önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’da her alanda gelişim ve dönüşümü gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, büyük çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Çiftçi, "Şanlıurfa’da Turizm alanında, alt ve üst yapı alanlarında büyük çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde sürdürüyoruz. Birecik ve Hilvan ilçelerimizde yağmur direnaj çalışmalarımıza başlattık. Atık su bertaraf ve su arıtma tesisleri noktasında ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, bütün ilçelerde büyük bir dönüşümü sürdürüyor. İlerleyen günlerde Şanlıurfa merkezde ihalesini tamamladığımız ve Atık Su Arıtma Tesisi projesini de hayata geçirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şanlıurfa huzur şehridir. İnsanlara hizmet etmeyi ibadet aşkı olarak görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle şevk içerisinde çalışmasını önemsiyoruz. Çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum, yapılan tüm çalışmaların Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


Hürriyet





Geri Dön