19 / 04 / 2024

Şantiyeler artık 5 yıldızlı olacak!

Şantiyeler artık 5 yıldızlı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından vakfın Eyüpsultan’daki genel merkezinde düzenlenen Genç Yönetici Okulu’nun açılışına katıldı. 



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından gerçekleştirilen Genç Yönetici Okulu’nun açılışına katıldı. Burada öğrencilere ‘Mega Projelerin Tasarım Sürecinde Proje Yönetimi’ başlığıyla ilk dersi veren Cahit Turhan, planlama sürecinden başlamak üzere mega projelerin hayata geçirilmesinin detaylarına ilişkin öğrencilere bilgiler verdi. 

Şantiyeler artık 5 yıldızlı olacak!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre planlamadan finansman ihtiyacına, finansman teminininden projenin faydalarına kadar tüm alanlar hakkında öğrencileri bilgilendire Turhan, bu çerçevede hükümet olarak hayata geçirdikleri yürütülen ve tamamlanan bazı projeleri örnek olarak gösterdi.

Kendi gençlik dönemine ilişkin anılarından bahseden Turhan, “Biz gençliğimizde şantiyelerde çalışırken, barakalarda çalıştık. Şimdiki şantiyeler en az dördüncü sınıf otel konforunda olacak. Sıcak suyu olacak, bir odada 3-4 kişiden fazla yatmayacak. İşçiler için konuşuyorum, mühendisler zaten şantiye ortamında kendilerine gerekli konforu sağlıyor. İşçimiz de bunu istiyor artık” dedi. 

Ulaşımda mega projeler 'YİD' ile şahlanacak!


Geri Dön