26 / 04 / 2024

Sarı Evler'de sıfır peşinatla! 142 bin TL'ye!

Sarı Evler'de sıfır peşinatla! 142 bin TL'ye!

İntaş tarafından inşa edilen 70'i yeşil alan olan Sarı Evler projesi, İstanbul'un en eski yerleşim bölgelerinden Sancaktepe'de hayata geçirildi.



Projenin adı: Sarı Evler 
Yapımcı  şirket: İNTAŞ A.Ş.
Projenin lokasyonu: Sarıgazi
Projenin mimarı: Yüksek Mimar Feyza Zengin
İnşaatın başlama tarihi: Nisan 2007
Ne zaman bitirilecek: 480 daire tamamlandı. Sitede yaşam başladı. 240 daire ise Nisan 2010'da tamamlanacak.
Toplam arsa alanı: 73 bin 500 metrekare
Toplam inşaat alanı: 107 bin 485 metrekare
Sosyal Donatılar: Sports Universe fitness kulübü (fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna), tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı spor alanı, cafe-restoran.
Satılabilir alan: 88 bin 440 metrekare
Konut sayısı: 720 daire
En düşük ve en yüksek metrekareler: 97 metrekare ile 205 metrekare
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 1.443 TL ile 2 bin 53 TL
En ucuz ve en pahalı  konutun fiyatı: 142 bin TL ile 421 bin TL
Projedeki binaların kaç yükseklikleri: 6 kat
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 3 bin kişi
Projelenin ayırt edici özelliği: Sarı Evler, sadece altı kattan oluşan blokları, geniş yeşil alanları, zemin dairelerdeki bahçe kullanım imkanı ile insan ölçeğinde bir yaşam alanı sunuyor. Bunun dışında modern site yaşamının vazgeçilmezi olan sosyal tesis, güvenlik, otopark, jeneratör ve su deposu gibi öğeleri barındıran yapısıyla daire sahiplerine konforlu bir yaşam vaad ediyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Site içindeki oyun alanlarını  kullanarak çocuklarını gezdirebilirler. Sports Universe içerisindeki sauna ve havuzla günün yorgunluğunu atabilirler. Ayrıca site içerisinde yer alan market ile alışveriş işlerini, restoranla da yemek servisini halledebilirler.
Projede babalar için neler var: Proje içerisindeki Sports Universe'te fitness yaparak zinde kalabilir, havuz ve saunada rahatlayabilirler. Ayrıca site içindeki restoranda arkadaşları ile maç izleyebilir, hafta sonu barbekü partileri verebilirler.
Projede çocuklar için neler var: Site içerisinde yer alan oyun parkından yararlanabilirler. Ayrıca, basketbol alanı, tenis kortu ve diğer çok amaçlı oyun alanlarını kullanabilirler.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Duru Anaokulu 1 km, Küçük Prens Anaokulu 2 km, Vatan İlköğretim Okulu ve Taşdelen 125.Yıl İlköğretim Okulu 500 m, Osmangazi İlköğretim Okulu 1 km, Mehmetçik Lisesi 1.5 km, Hüseyin Avni Sözen Tic. Meslek Lisesi 1 km uzaklıkta.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Sarıgazi Bölge Hastanesi 1 km, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi 8 km, Sultanbeyli Devlet Hastanesi ise 5 km uzaklıkta. 
En yakın alışveriş merkezi: Sarıgazi Fabulist Alışveriş  Merkezi 1 km, Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi ve IKEA 8 km, Ümraniye Carrefour Alışveriş Merkezi 9 km mesafede.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Havalimanı 14 km, Atatürk Havalimanı 30 km.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 6 km, E-5'e 11 km uzaklıkta.
Ödeme koşulları: Sıfır peşinatla anahtar teslimi hemen yapılan projede Fortis Bank'la yapılan özel anlaşma çerçevesinde yüzde 0.94 faiz oranı uygulanıyor.


www.sarievler.com

0216 429 82 82

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön