19 / 04 / 2024

Sarper Ak: Ankara’da projeler büyüyor!

Sarper Ak: Ankara’da projeler büyüyor!

Ankara’da 765 konutluk şehir inşa eden İncek Prestij proje ortaklarından Sarper Ak: “Geleceğin projesini inşa ederken farklı mimari ve üstün teknoloji yanında doğayı koruyan özelliklere sahip olmasına büyük önem veriyoruz” dedi...



Konut projelerinde son birkaç yıldır “çağ atlayan” Ankara’da projelerin hem boyutu hem içeriği İstanbul’u aratmıyor. Başkent’in yeni yaşam merkezlerinden İncek’te doğanın içinde yükselen İncek Prestij, 765 konutluk dev projesinin yanı sıra çevre dostu projelere destek veren alt yapısı ile de geleceğin modern Ankara’sını katkıda bulunuyor.


Geliştirdiği konut projeleriyle İstanbul’la yarıştığını gözler önüne seren Ankara’da günbegün ilerleyen şehirleşme, 80’ler tarzı konut modellerinin terk edilmesi, ev sahibi olmak isteyenleri yeni arayışlar içine çekiyor. Amerikan tarzı otel konseptli evlerin İstanbul’dan ülkemize yaptığı giriş ise Ankara’daki projelerle yeni bir renk kazanıyor. Ankara’da birbiri ardına yükselen, İstanbul projelerini gölgede bırakmaya aday modern yaşam alanlarının kalitesi ve başarısı kentin siluetini de değiştiriyor.


Başkentin önemli projelerinden İncek Prestij’in ortaklarından Sarper Ak, hızla değişen dünyada ev tercihlerinin de değiştiğinin altını çizerek, “Artık Türkiye’de de trend olan otel konseptli projeler, Ankara’da büyük ilgi görüyor. Büyük çaplı bu projeler şehrin görüntüsünü değiştirirken doğayı yani geleceği de şekillendiriyor” dedi.


Ankara’da çok sayıda başarılı projenin yükseldiğini söyleyen Sarper Ak, sözlerine şöyle devam etti:


“Ankara’da yükselen bu projeler kalite ve mimari başarıları ile göz dolduruyor. Ancak bu kadar proje yükselirken unutulmaması gereken şeyler var. Bunların başında doğa geliyor. Gelecek için yapılacak her çalışma doğayı koruduğu takdirde başarılı olacaktır. Geleceğin projesini inşa ederken farklı mimari ve üstün teknoloji yanında doğayı koruyan özelliklere sahip olmasına büyük önem veriyoruz. Biz bu doğrultuda düşünerek 50 bin metrekare yeşil alan ile gelecek neslin doğa ile birlikte büyümesi amaçladık. Bunun yanı sıra gelecekte önemi daha da artacak olan elektrikli araçlar için garajlara şarj ünitesi yerleştirdik. Bizim bu çalışmaları yapmamızdaki sebep geleceğin gittiği yönü belirleyerek, hem dünyadaki ev modernizmini yakalayıp, hem de insanlara yaşanabilecek bir doğa bırakmak.”


İncek Presitj


İncek bölgesinin en büyük projelerinden olan 765 konutluk İncek Prestij, yaklaşık 60 bin metrekarelik çok özel bir lokasyonda yer alıyor. Loft dairelerden, 1+1/2+1 residence, geniş aileler için 5+1/6+2 daireler yatay ve dikey olarak 16 farklı mimarili blokta konumlandırdı Proje, 3+1, 4+1 ve dubleks konutları ile herkese göre ev seçeneği sunuyor. 30 bin metrekarelik yeşil alanı olan İncek Prestij’in 41 katlı binasının en üstünde ise havuz yer alacak.



Geri Dön