28 / 03 / 2024

Savranoğlu Group Karşıyaka'da otel inşa edecek!

Savranoğlu Group Karşıyaka'da otel inşa edecek!

İzmir'in en köklü firmaları arasında yer alan Savranoğlu Group Karşıyaka'da gerçekleştirdiği 120 odalı otel yatırımı Best Western Premier ile turizmde belirgin bir oyuncu haline gelmeyi hedefliyor.



900'lü yılların başında Sadık Savranoğlu tarafından kurulan Savranoğlu Group şirketi; üretim, ihracat, istihdam rakamlarının büyüklüğü ve dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle. Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Ziraat, turizm, dericilik, inşaat ve perakende sektörlerinde uzun bir geçmişe ve itibara sahip olan Savranoğlu. yıllar içerisinde Türkiye'nin en büyük kuruluşları arasına adını yazdırmayı başararak, inşaat sektörünün de köklü markaları arasına girdi. 


Savranoğlu yarattığı marka değer ile konut sektöründe gerçekleştirdiği yap sat tarzıyla A Plus projelere imza atarken. Best Western Plus Hotel Konak'ın ardından Karşıyaka'da Best Western Premier yatırımı ile dev bir projeye daha imza atıyor. 


Bunun yanında kentin en güvenilir ve değerli bölgelerinde kaliteli yaşam alanları üreten şirket yatırımlarını kuşaktan kuşağa aktarıyor. Savranoğlu Group Mimar ve Proje Koordinatörü Murat Erman'la şirketin turizm ve inşaat sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlar üzerine konuştuk. Erman, bir aile şirketi olarak uzun yıllardır çeşitli sektörlerde hizmet veren Savranoğlu Gıoup'ta genç kuşak olarak imza attıkları projelere dair bilgi verdi. 


İnşaatta 35 yılı geride bıraktı 

Erman, Savranoğlu Gıoup'un bir aile şirketi olarak bünyesinde temel olarak deri işiyle başladığını ancak yıllar içerisinde bunun içine gayrimenkul ve turizm yatırımlarım da ekleyerek Best Western Plus Hotel Konak ve yap sat sistemiyle kaliteli yaşam alanları üreterek 80()'e yakın daire inşaa edip teslim ettiğini belirtti. 35 yılı aşkın süredir inşaat alanında konut ürettiklerinin altını çizen Murat Erman. "Savranoğlu güven veren bir markadır. En son Küçükyalı'da 16 dairelik bir apartman yaptık. İnşaatta geçmişten gelen geleneği teslim alarak, aynı kuruluş ilkeleriyle çalışmaya devam ediyoruz. Merkezi yerlerde kalite çıtası A Plus diyeceğimiz inşaatlar yapıyoruz" dedi. 


Turizmde öncü firma 

İzmir'de ilk 'best western' otel projesinin sahibi Savranoğlu Group. Karşıyaka'da Mavişehir metro durağının hemen yambaşında serinin bir üst segmenti olan Best Western Premier Oteli inşa ediyor. 120 odalık kapasitesi ile bin kişilik kolonsuz özellikte, toplantı ve balo salonuyla kentin turizmine büyük katkı sağlayacak olan Best Western Premier hakkında Mimar Murat Erman şu bilgileri verdi: "Karşıyaka'daki Best Western Premier Otel'imiz İzmir'e büyük katkı sağlayacak. Bulunduğu bölgede ciddi bir ihtiyacı karşılayacak. İzmir'deki ilk Best Western'i biz yaptık. Premier olarak da bir ilke imza atıyoruz. İş adamı oteli olacak. Konak'taki Best Western Plus Hotel Konak'ta 86 odamız var." 


Erman son olarak. "Toplamda baktığımızda 200 odayı aşan bir otel kapasitesine sahip olacağız. İki otelimizle İzmir'in iki yakası ile iş dünyasına hizmet vereceğiz. Savranoğlu Group diğer hizmet verdiği sektörlerde olduğu gibi turizmde de belirgin bir oyuncu haline geliyor" diye konuştu. 


Gözlem


Geri Dön