18 / 04 / 2024

Saydeskent'te satışlar başladı!

Saydeskent'te satışlar başladı!

SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Konut Projesi artık hayat buldu.



SAYDES Genel Merkezinden yapılan açıklamada; SAYDES olarak 2 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ettiğimiz Saydeskent Projesi artık hayat buldu.


Geçtiğimiz ay onayını aldığımız kooperatif sözleşmemiz ile tüm tanıtım ve materyallerini hazırladığımız Saydeskent projesi görücüye çıktı. İlk gününde yaklaşık 650 kisi ile iletişime geçilmiş olup SAYDES Genel Merkezi ve Saydeskent Kooperatifi tanıtım ofisi telefonları kilitlenmiştir.


Değerli üyelerimiz ve üyelerimizin referans olduğu katılımcılar ile gerçekleştirilen görüşmelerde ilgi ve alakadan anladığımız; gerçekten konut ihtiyacımızın ne denli önemli ve büyük olduğudur.


Sadece 330 üyemizin Saydeskent konut projesinden faydalanabileceği bu ilk etap çalışma heyecan verici. Aynı heyecanı siz değerli üyelerimizde görmek mutluluğumuzu arttırıyor.


Yıllardır Saydes'e inanıp güvenerek yoluna devam eden sevgili üyelerimiz bir taraftan haklı mutluluk yaşarken, buhranlı dönemlerde sabır gösteremeyip istifa eden eski üyelerimizin bu atılım döneminde aramızda olmaları temennimizdir.


Gelecek dönemde yer bulacak yatırımlar Saydes'i kısa sürede iyi yerlere getirecektir kuşkusuz. İnanan, güvenen ve bizimle olan herkese teşekkürü borç biliriz.


Üyelerimize 59 bin TL, Üye referanslı diğer katılımcılara 64 bin TL olan konut projesinde arsa ortaklığı ile başlayacak süreç, en fazla 48 ayda 120 m2 civarı 3+1 konuta dönüşecektir.


Bölgenin gelecek dönemlerde alacağı yatırımları da düşündüğünüzde ödenen ücret çok caziptir. Bizim araştırmalarımız ve ön görülerimizle bölgenin, siz üyelerimize sağlayacağı ekonomik katkı ve deprem konusundaki 1996/8109 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen deprem bölgeleri haritasında binaların deprem hesabına etki eden düşük ivme sayısı ile hesaplanacak, yani (4. derecede) oluşacak depremler tehlikesiz olarak kabul edildiği için deprem güvenliği sebebiyle de tercihimiz oldu.


Bingöl Gazetesi


Geri Dön