28 / 03 / 2024

Saykap'ın 3G Projesi bitti!

Saykap'ın 3G Projesi bitti!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan Saykap Group , 2013 haziranın yapımı başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesi ile dikkat çekiyor...



Saykap Group, bölgede yaptığı ve yapacağı yatırımlarla güçleniyor.


Güzelbahçe’de Güzide Hanım Konakları, Green Park ve Golden Park’ı hayata geçiren Saykap Group, bölgede yaptığı ve yapacağı yatırımlarla güçleniyor.

 

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan Saykap Group , 2013 haziranın yapımı başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesi ile dikkat çekiyor. Firma ortaklarından mimar Birol Saygın ‘’Güzelbahçe inandığımız bir bölge. Bu bölgede yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla daha da güçleniyoruz’’ diye konuştu. 

 

Güzelbahçe’de ilk olarak Güzide Hanım Konakları’nı bitirdiklerini, ardından da Green Park’ı hayata geçirdiklerini söyleyen Saygın ‘’6,5 dönüme konumlanan Güzide Hanım Konakları 16 adet villadan oluşuyor. İkinci projemiz olan Green Park geçtiğimiz yıl tamamlandı. 11 dönüm alan üzerine 22 villa yer alıyor’’ dedi. 


 Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!


‘’Yatırıma Devam’’

 

Güzelbahçe’deki üçüncü projeleri olan Golden Park’ta bu yaz itibarı ile hayat başladığını dile getiren Saygın şöyle devam etti: ‘’8,5 dönüm arazi üzerine kurulan Golden Park 24 konuttan oluşuyor. Tatil köyü havasında tasarladığımız projemizde açık havuz ve otopark da mevcut’’ 

 

Narlıdere ve Güzelbahçe bölgesinde oldukça güçlü olduklarını ve bu doğrultuda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Saygın, ‘’Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki yatırımlarımızda da müşterilerimizin ve potansiyel müşterilerimizin her türlü eleştiri ve önerilerini dikkate alacağız’’ dedi. 


Milliyet 



Geri Dön