25 / 04 / 2024

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.



İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de, 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ve rezidans bölümünün işletilmesiyle ilgili görüşmelerin sonuna gelindi. Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı. 


SeaPearl Ataköy’deki 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin işletilmesi için uzun zamandır Jumeirah Group’la görüştüklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, böyle ihtişamlı bir proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurdukları için son derece mutlu olduklarını söyledi. Kuzu, “Lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group’la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul’a artı bir değer katacak” dedi. Ataköy’ün stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, “Söz konusu birimler, İstanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı’na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor” diye konuştu. 


Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!


Konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan Jumeirah Group CEO’su Stefan Leser, Jumeirah Group’un Türkiye'de sağlam bir marka mevcudiyetine sahip olduğunu, hali hazırda İstanbul’da Pera Palace Hotel Jumeirah’ı ve Bodrum’da Jumeirah Bodrum Palace Hotel’i işletmeye devam ettiklerini söyleyerek sözlerine başladı. Dünyanın gözde şehri İstanbul'da ikinci bir Jumeirah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Leser, “Portföyümüze eklemekten kıvanç duyduğumuz bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesidir. Kuzu Grup'un nitelikli ve vizyoner projeler hayata geçirmesi, Jumeirah Group’un profili ile tamamen örtüşmektedir. Kuzu Grup’la başarılı ve uzun soluklu bir ortaklık planlıyoruz” şeklinde konuştu. 


SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1’den 4,5+1’e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior suite, executive suite, hospitality suite ve presidental suite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, Türk Hamamı, fitness- spa alanı, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar yer alıyor.  


Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!


Tel: 444 98 00

Web: http://www.seapearlatakoy.com/






Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İstanbul’un denize sıfır tek projesi olan SeaPearl Ataköy,Dubai Şeyhi El Maktum’un sahibi olduğu otelcilik zinciri Jumeirah’ı tercih etti. Burj Al Arap’ı da yöneten zincir, otel ve rezidansın işletmesini 15 yılığına üstlendi

Türk turizm sektörü çevre ülkelerdeki sıkıntılara rağmen dünyaca ünlü markaları cezbediyor. Daha önce Pera Palas'ın işletmesini alan Dubai Holding şirketi Jumeirah Group, şimdi de İstanbul'un en önemli projelerinden SePearl Ataköy'le anlaştı. 450 milyon dolar yatırım bedeli olan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansın işletmesini yapacak olan dünyaca ünlü zincir, projeyi 20 yıl boyunca işletecek.


DENİZE SIFIR PROJE

İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan SeaPearl Ataköy'deki ortaklık anlaşmasıyla ilgili dün imza töreni yapıldı. Törene, Dubai Şeyhi El Maktum'un sahibi olduğu Jumeirah Group'un CEO'su Stefan Leser ve Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ve her iki şirketin yöneticileri katıldı. SeaPearl Ataköy'deki otel ile rezidansların işletilmesi için uzun zamandır Jumeirah'la görüştüklerini belirten Özen Kuzu, böyle bir proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurdukları için son derece mutlu olduklarını söyledi.


15 YILLIK İMZA ATILDI

Kuzu, "Lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group'la yaptığımız 15 yıllık anlaşma İstanbul'a artı bir değer katacak" dedi. Ataköy'ün iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbettiğini vurgulayan Özen Kuzu, "Proje, Atatürk Havaalanı'na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezendi" diye konuştu.


2019'DA HİZMETE GİRECEK

Konutların yüzde 45'i satılan SeaPearl Ataköy'ün içinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans 2019'da hizmete giriyor. Alanları 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede 2 bin 344 metrekarelik konferans salonu da bulunuyor.


PROJEYİ İŞLETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Dubai'deki Burj Al Arap Oteli'ni de işleten Jumeirah Group'un CEO'su Stefan Leser, İstanbul'da Pera Palace ve Bodrum'da Jumeirah Bodrum Palace Hotel'i işletmeye devam ettiklerini belirtti. Dünyanın gözde şehri İstanbul'da ikinci bir Jumeirah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Leser, "Kuzu Grup'un nitelikli ve vizyoner projeler yapması Jumeirah Group'un profiliyle örtüşüyor. Kuzu Grup'la uzun soluklu ortaklık planlıyoruz" diye konuştu.


Sabah


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı


Kuzu Grup’un denize sıfır olarak inşa ettiği 'SeaPearl Ataköy'de, 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ve rezidans bölümünün işletmesi için Dubai Holding’e bağlı Jumeirah Group ile el sıkışıldı. Yapılan anlaşmaya göre, Jumeirah Group, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansın işletmesinden sorumlu olacak. Jumeirah Group’la uzun süredir görüştüklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, hayata geçirdikleri proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurdukları için son derece mutlu olduklarını söyledi. Kuzu, “Lüksü yeniden yorumlayan mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group’la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul’a artı bir değer katacak” dedi. 


İSTANBUL’DA İKİNCİ JUMEIRAH 


Konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan Jumeirah Group CEO’su Stefan Leser, Jumeirah Group’un Türkiye'de sağlam bir marka mevcudiyetine sahip olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Pera Palace Hotel Jumeirah’ın ardından İstanbul'da ikinci bir Jumeirah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Leser, “Portföyümüze eklemekten kıvanç duyduğumuz bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesidir. Kuzu Grup'un nitelikli ve vizyoner projeler hayata geçirmesi, Jumeirah Group’un profiliyle tamamen örtüşmektedir. Kuzu Grup’la başarılı ve uzun soluklu bir ortaklık planlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 


Geleceği çok parlak 


Türkiye deneyimlerinden çok memnun olduklarını söyleyen Leser, "Bana göre İstanbul dünyanın en ilginç ve hareketli şehirlerinden birisi. Bölgede belli sıkıntılar var ama biz İstanbul’un geleceğinin çok parlak olduğundan eminiz. Zaten şu anda da dünyanın en popüler turist destinasyonlarından bir tanesi" dedi.


Projenin yüzde 45’i satıldı


Ataköy’ün stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, “Söz konusu birimler, İstanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı’na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor” diye konuştu. Kuzu projenin şu ana kadar yüzde 45’ini sattıkları bilgisini verdi. 


2 yıla hizmete başlayacak


SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2 yıl içinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1’den 4,5+1’e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior suite, utive suite, hospitality suite ve presidental suite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center yer alıyor.


Akşam 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünyada Burj Al Arab oteliyle tanınan ve Türkiye’de de 2 oteli bulunan Jumeriah Group, üçüncü oteli için Sea Pearl Ataköy’ü seçti. Dubaili Jumeriah, 2019 yılında açılacak oteli 15 yıl boyunca işletecek


Ortadoğu, Avrupa ve Asya’da faaliyet gösteren ve Burj Al Arab ile tanınan Dubai merkezli Jumeirah Group, Türkiye’de İstanbul ve Bodrum’un ardından üçüncü oteli için Ataköy sahilini seçti. Kuzu Grup tarafından inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesinde yer alan ve 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ile rezidans bölümünün işletmesini 15 yıl süreyle Jumeriah Group yapacak. 202 odalı otel ve 62 özel rezidans, 2019 yılında faaliyete geçecek.

 

En canlı şehir

 

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Jumeirah Group’la yaptıkları anlaşmanın projenin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul’a artı bir değer katacağını söyledi.

 

Jumeirah Group CEO’su Stefan Leser, şu anda Avrupa, Ortadoğu ve Asya’da 22 otel işlettiklerini ve 26’sı için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Hali hazırda İstanbul’da Pera Palace Hotel Jumeirah’ı ve Bodrum’da Jumeirah Bodrum Palace Hotel’i işletmeye devam ediyoruz. İstanbul’u dünyanın en canlı şehirlerinden biri olarak görüyoruz. Bölgesel olarak yaşanan sorunlara rağmen İstanbul’un geleceği çok parlak.”


Vatan


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Dubai Holding’in bünyesinde yer alan Jumeirah Group, Kuzu Grup tarafından Ataköy sahilde inşa edilen Sea Pearl projesinin otel ve bir rezidans bloğunu işletmek için anlaştı


Dubai Emiri Mohammed Rashid Al Maktoum’un şirketlerinden Jumeirah, Türkiye’deki varlığını perçinledi. Jumeirah Group, Kuzu Grup tarafından Ataköy sahilde hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin yer aldığı bloğun işletmesi için el sıkıştı. Avrupa, Ortadoğu ve Asya’da 22 otel işleten, 26’sı için çalışmalarına devam eden Jumeirah, bu anlaşmayla 15 yıl boyunca işletmeyi sağlayacak. 450 milyon dolar yatırım değerine sahip olan otel ve rezidans bloğunun 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Ataköy’de lüksü yeniden yorumlayan bir proje hayata geçirdiklerini belirterek, yabancı yatırımcının projeye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kuzu, “Söz konusu birimler, İstanbul’un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı’na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor. Ayrıca 2.7 milyar dolar yatırım değerine sahip projemizde evlerin yüzde 45’ini sattık” dedi. 


‘Varlığımız güçleniyor’

İstanbul’da Pera Palace Hotel Jumeirah’ı ve Bodrum’da Jumeirah Bodrum Palace Hotel ve ardından Sea Pearl Ataköy anlaşmasını,  Türkiye ve İstanbul’daki varlıklarını güçlendirmek adına büyük bir adım olarak yorumladıklarını belirten Jumeirah Group CEO’su Stefan Leser, İstanbul’un dünyanın en gözde turizm destinasyonlarından biri olduğunu dile getirdi. Leser, otelde lüksü ve misafirperverliği en iyi şekilde göstereceklerini anlatarak, “Bölgesel olarak yaşanan sorunlara rağmen İstanbul’un geleceği parlak. Biz ismimiz ve yatırım için çok ince düşünür ve adım atarız, Sea Pearl ve İstanbul’la ilgili her şeyden eminiz” diye konuştu. 


Jumeirah Group’un işleteceği alanda büyüklükleri 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1’den 4.5+1’e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 430 metrekare arasında değişen farklı oda tipleri yer alıyor. Projede 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, Türk hamamı, fitness-spa alanı, açık-kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar bulunuyor.


Milliyet




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kuzu Grup SeaPearl Ataköy'deki lüks otel ve rezidans birimlerini işletmesi için dünyaca ünlü otel şirketi Jumeirah Group'la anlaştı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yaptıkları anlaşmanın projenin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı bir değer katacağını söyledi. Jumeirah Group CEO'su Stefan Leser ise, "Portföyümüze eklemekten kıvanç duyduğumuz bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesi" dedi. SeaPearl Ataköy içindeki otel ile 62 rezidans ünitenin 2019'da hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 



Posta




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi özelliğini taşıyan SeaPearl Ataköy, 450 milyon dolar yatırımla otel ve rezidans birimlerinin 20 yıllık işletmesi için Jumeriah Group ile anlaştı. 


73 yıldır konut projelerinden hastanelere. altyapı tesislerinden okullara kadar 500'den fazla projeye imza atan Kuzu Grup, Ataköy'de hayata geçen denize sıfır projeleri SeaPearl Ataköy'de, dev bir işbirliği gerçekleştirdi. Kuzu Grup, proje içerisinde yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansm işletmesi için Dubai Holding'in üyesi Jumeriah Group ile 20 yıllığına el sıkıştı. SeaPearl Ataköy'de ünite işletimine ilişkin uzun zamandır Jumeriah Group ile görüştüklerini belirten Kuzu Group Yönetim Kurulu üyesi özen Kuzu, '"Yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra İstanbul'a da değer kazandıracak" açıklamalarında bulundu. Ataköy'ün stratejik konumu sebebiyle işve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, "'Söz konusu birimler, İstanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanına yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor" diye konuştu. 


YENİ PROJE SİNYALİ


Dubaili ortak Jumeriah Group CHO'su Stefan Leser, Türkiye'de sağlam bir marka mevcudiyetine sahip olduklarını. hali hazırda İstanbul'da Pera Palace Hotel Jumeriah'ı ve Bodrum'da Jumeriah Bodrum Palace Hotel'i işletmeye devam ettiklerini belirtti. Türkiye'de yeni ortaklıklar da gerçekleştireceklerinin sinyalini veren Leser, "Grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesidir. Kıızu Grup'la uzun soluklu bir ortaklık planlıyoruz" dedi. 




Karar



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KUZU Grup'un Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Sea Pearl projesinin 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ve rezidans bölümünün işletilmesiyle ilgili görüşmelerin sonuna gelindi. Kuzu Grup, 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı. 2019 yılında faaliyete girecek otel Pera Palace'tan sonra Jumeirah Group'un İstanbul'daki ikinci yatırımı olacak. Konuyla ilgili dün düzenlenen basın toplantısında konuşan Jumeirah Group CEO'su Stefan Leser, "Bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesi" dedi. Ataköy'ün stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Otelimiz İstanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı'na yalan, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezendi" diye konuştu. 


Sözcü



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


LÜKS hizmetleri ile bilinen Dubai merkezli Jumeirah Group, Türkiye'de 3'üncü otel işletmesi için İstanbul Ataköy'ü seçti. Avrupa, Ortadoğu ve Asya'da 22 otel işleten, 26'sı için çalışmalarına devam eden Jumeirah, Kuzu Grup"un Ataköy sahilde bulunan Sea Pearl projesindeki otel ve rezidansları 15 yıl işletecek. 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 450 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu. otelin 2019'da hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi. Ataköy'ün stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu belirten Kuzu. "Söz konusu bilimler, İstanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı'na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor" dedi. 


GELECEĞİ PARLAK 

İstanbul'u dünyanın en canlı şehirlerinden biri olacak gördüklerini belirten Jumeirah Group CEO'su Stefan Leser, "Ataköy'deki otelimizde hem yerel hem de uluslararası misafirleri ağırlayarak, lüksü ve misafirperverliği en iyi şekilde göstereceğiz. Bölgesel olarak yaşanan sorunlara rağmen İstanbul'un geleceği parlak. İstanbul en gözde turizm destinasyonlarından biri" dedi. Leser, İstanbul'da Pera Palace Hotel Jumeirah'ı ve Bodrum'da Jumeirah Bodrum Palace Hotel'i işletmeye devam ettiklerini ifade etti. 


Jumeirah Group'un işleteceği alanda büyüklükleri 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1'den 4.5+l'e kadar farklılık gösteriyor. Otel birimleri ise 47 ila 430 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, açık-kapalı yüzme havuzu ve dükkânlar yer alıyor. 


Hürriyet




Bu haber  Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kuzu Grup SeaPearl  Ataköy'deki lüks otel ve rezkians birimlerini işletmesi için dünyaca ünlü otel şirketi Jumeirah Groupla anlaştı. 

Kıızu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, benle ihtişamlı bir proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurduk lan için son derece mutlu olduklannı söyledi Kuzu, lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group'la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sara bölgeye ve hatta İstanbul'a artı bir değer katacak" dedi Konuyla ilgili yapılan basuı toplantısında konuşan Jumeirah Group CEOsu Stdan Leser, Jumeirah Group'un IürkiyeUe sağlam bir marka mevcudiyetine sahip olduğunu, hali hazırda İstanbul'da Pera Palace Hotd Jumeirahı ve Bodrumda Jumeirah Bodrum Palace Hotefi işletmeye devam ettiklerini belirtti 


Yeni Akit




Bu haber  Yeni Birlik Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'deki lüks otel ve rezidans birimlerini işletmesi Tstanbul'un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy'de, 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ve rezidans bölümünün işletilmesiyle ügüi görüşmelerin sonuna gelindi. Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri üe görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group üe el sıkıştı.


BÖLGEYE VE İSTANBUL'A DEĞER KATACAK

SeaPearl Ataköy'deki 202 odalı otel üe 62 rezidans ünitenin işletilmesi için uzun zamandır Jumeirah Group'la görüştüklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, böyle ihtişamlı bir proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurdukları için son derece mutlu olduklarım söyledi. Kuzu, "Lüksü yeniden yorumlayan mimarisi üe dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group'la yaptığımız anlaşma, projemizin yam sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı bir değer katacak" dedi. Ataköy'ün stratejü< konumu sebebiyle iş ve tatü maksadı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, "Söz konusu birimler, İstanbul'un tarihi merkezleri üe Atatürk Havaalam'na yalan, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor" diye konuştu. 


Konuyla ügüi yapılan basm toplantısında konuşan Jumeüah Group CEO'su Stefan Leser, Jumeüah Group'un Türkiye'de sağlam bü marka mevcudiyetine sahip olduğunu, hah hazırda İstanbul'da Pera Palace Hotel Jumeüah'ı ve Bodrum'da Jumeüah Bodrum Palace Hotel'i işletmeye devam ettiklerini söyleyerek sözlerine başladı. Dünyanın gözde şehri İstanbul'da ikinci bü Jumeüah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belüten Leser, "Portföyümüze eklemekten kıvanç duyduğumuz bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletümesi yolunda atüğımız adımlardan bü tanesidü. Kuzu Grup'un nitelikli ve vizyoner projeler hayata geçümesi, Jumeirah Group'un profüi üe tamamen örtüşmektedü. Kuzu Grup'la başarılı ve uzun soluklu bü ortaklık planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel üe 62 rezidans ünitenin 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 üa 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Otel büiminde ise alanları 47 üa 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior süite, executive süite, hospitaüty süite ve presidental süite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alam, Türk Hamamı, fitness- spa alam, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar yer alıyor. 


Yeni Birlik



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy projesinde yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansın işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding bünyesindeki Jumeirah Group ile el sıkıştı. Otel ve rezidansın 2019'da hizmete başlaması planlanıyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Dünyaca ünlü Jumeirah Group ile yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı değer katacak" dedi. 


Ekonomist




Haber Habertürk Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Kuzu Grup'un yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği SeaPearl Ataköy projesinin yüzde 45'i sahibini buldu. Projenin ilk etap teslimlerinin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor.


Satış ve inşaat çalışmaları devam eden, 2 etap halinde hayata geçirilen SeaPearl Ataköy projesinin ilk etabında teslimlerin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor. Projenin 217 bin metrekare inşaat alanına sahip ilk etabında, 6 bin 185 metrekare gölet alanı, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yolları yer alıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1 + 1'den 4.5+1 'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. 

Dairelerin metrekare birim fiyatları ise 7 bin 200 dolardan başlıyor. 


Atatürk Havalimanı'na 2, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ne 25, Boğaziçi Köprüsü'ne 17, Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre mesafede konumlanan proje, E5 ve Basın Express yolu üzerinden Avrupa Transit Karayolu'na (TEM) bağlanıyor. 


SATIŞIN YÜZDE 20'Sİ YABANCIYA YAPILDI 


Ataköy'ün, Avrupa yakasının önemli ve prestijli bölgelerinden biri olduğunu belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'de toplam satışların yüzde 45'ini tamamladıklarını, bu oranın yüzde 20'sini yabancılara yaptıklarını belirtti. 


Bölgenin birçok ulusal ve uluslararası firma tarafından tercih edildiğini ifade eden Kuzu, "Biz de SeaPearl Ataköy'de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştık" dedi. 


'Cityscape Turkey'de 24 milyon TL'lik satış yaptık' 


Katıldıkları fuarlarda yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da Ataköy'e olan ilgisini bire bir gözleme fırsatı bulduklarını belirten Kuzu, "En son Cityscape Turkey fuarında, SeaPearl Ataköy'den değeri 24 milyon TL olan konut satışı yaptık" dedi. 



Habertürk Ek


Geri Dön