18 / 04 / 2024

Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini artıracak!

Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini artıracak!

ONURSAL Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Ongun'e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.



ONURSAL Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Ongun'e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir. Özellikle İki secim arasında piyasaların oldukça sıkıntılı olduğu bir donemde yatırım yapanlara dikkati çeken Öngün,"Bu geçiş döneminde risk alarak yatırım yapanlara adeta 'büyük ikramiye' vurdu. Herkesin bekleme pozisyonuna gectigl bir donemde alım yapanlar simdi o donemde attıkları doğru adımın tadını çıkarabilir" diye konuştu. 


Star Ankara


Haber Güneş Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

5 AYLIK siyasi istikrarsızlık döneminde, dolara bağlı maliyet artışı ve satışların düşmesiyle büyük kan kaybeden inşaat sektörü sandıktan istikrar kararının çıkmasıyla nefes almıştı. Sektörün gelecek planlan ve hedeflerine ilişkin konuşan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, 2016'nın rekorlar yılı olabileceğini belirterek, "Kentsel dönüşüm ve banka kredi faizleriyle ilgili adım atılırsa lıenı bu yılı güzel kapatınz hem de 2016'ya muhteşem bir giriş yapanz. Sektörün beklentisi karşılanırsa önümüzdeki yıl gayrimenkul ve konutta kırılmadık rekor kalmaz", dedi. 


Güneş 



Haber Milliyet Gazetesi'nin Emlak Rehberi ekinde şu şekilde yer aldı;


AK Parti'nin tek başına iktidar olması gayrimenkul sektörüne ilaç gibi geldi. Sektör temsilcileri, hükümetin 'ilk 100 gün' programında sektöre yönelik net adımlar atması durumunda gelecek yılın 'rekorlar yılı' olabileceği görüşünde. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki hareketliliğin, ekonominin geneline olumlu etkiler yaptığını belirtti. Öngün "Son 5-6 aydaki belirsizlik piyasaları çok yordu ama şimdi kaldığımız yerden devam etme vakti. Yeni hükümet 'ilk 100 gün' programında sektörün önemli sorunlar üzerine adım atarsa hem bu yılı güzel kapatırız hem de 2016'ya muhteşem bir giriş yaparız. Önümüzdeki yıl gayrimenkul ve konutta kırılmadık rekor kalmaz" dedi. 


Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön