19 / 04 / 2024

Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Firma: Seha Yapı

Proje: Konya Zermeram

İttifak Holding’in bünyesindeki Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.



320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1.077 adet konutun olduğu karma projede gri ve yeşil peyzaj alanı 240 bin metrekare olacak. Zermeram’da konutlar 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019’da tamamlanması planlanıyor.


Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!


Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği, şehrin en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’ın lansman toplantısını, 24 Şubat, Çarşamba günü Konya Dedeman Otel’de gerçekleştirdi. Ulusal ve yerel basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantının ardından Zermeram tanıtım ofisi ziyaret edildi. Yatırım değeri 800 milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında yapılacak. Zermeram’da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.



Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!



Her ihtiyaca uygun 1.077 konut


Zermeram projesinde 72 adet 2+1 konut olacak. 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut inşa edilecek. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunacak.


İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Zermeram lansman toplantısında projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “Seha Yapı olarak; konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan, Anadolu’nun en önemli yapı markalarından birisiyiz. Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız.Konya, tarihi ve kültürel yapısı ile âşık olduğumuz bir şehir... Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Konya, Selçuklu’dan miras aldığı asalet, yiğitlik, hoşgörü, ilim ve irfanın rehberliğinde geçmişi kadar görkemli bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyor.”



Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!



Tanpınar’ın da dediği gibi; “Bir başkent, daima başkenttir...”


Tahir Atila konuşmasına şöyle devam etti: “Şehrin dinamiklerine baktığımızda birçok boyutuyla Tanpınar’ın ne kadar haklı olduğuna şahitlik edersiniz. Ayrıca, son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor.Seha Yapı olarak biz de Konya’nın işte bu yükselişine eşlik edecek, Konya’nın Altın Çağı diyebileceğimiz bir dönemde, şehre ve insanına artı değer katacak, kadim başkente yakışır, baş tacı bir eser inşa ediyoruz.”


“Konya’nın köklü geçmişinden aldığımız ilhamla, mimari ve estetik alanda eşsiz bir proje olarak tasarladığımız Zermeram’ın tanıtımlarında motto olarak “Konya’nın Altın Çağı” vurgusunu yaptık” diyen Atila,“Projemizi, Konya’nın Altın Çağı’na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik” dedi.



Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!



Yemyeşil doğa, su gibi yaşam…


Zermeram’da 320.000 metrekare alana yayılmış yemyeşil bir doğa, su gibi bir yaşam tasarladıklarını kaydeden Tahir Atila, “Seçkin ve keyifli bir yaşamın bütün olanaklarını sunduğumuz Zermeram, Konya’nın en büyük karma konut projesi olma özelliğini taşıyor. Bölgemizde yerleşmiş konut anlayışını değiştirecek, çıtayı oldukça yukarılara çıkaran, hatta Konya’nın geleceğine de ilham vereceğine inandığımız Zermeram’ı sunmaktan onur duyuyoruz” diye konuştu.


Temiz havasını, Konya’nın meşhur Gedavet Rüzgârı’ndan alıyor


Zermeram’ın, Konya’nın en prestijli karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, 353 konutluk ilk etabın 3 yıl içinde tamamlanacağını belirtti. Projenin konuşlandığı bölgenin özel bir havası olduğunu kaydeden Atila, Zermeram projesinin Konya’ya has olan Gedavet Rüzgârı’nı her mevsim aldığını söyleyerek; “Bölgeye özel her mevsim esen Gedavet Rüzgârı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Zermeram, şehir merkezi ile arasındaki yaklaşık 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı tertemiz bir hava sunuyor” dedi. Atila ayrıca; seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesini oluşturduklarını dile getirdi.



Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!



Doğa dostu çözümler


Zermeram’ı tasarlarken çevre dostu olmasına özellikle dikkat ettiklerini vurgulayan Tahir Atila, “Projemizi, enerji verimliliği sağlayan çözümlerle doğayla barışık bir yaşam alanı haline getirdik. Kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile üretilen elektrik enerjisi sayesinde konut ve ortak alanlarda enerji tasarrufu sağlayacağız. Öte yandan gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu depolaması ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu olacak. Bu projeler sayesinde enerji kaynaklarımız daha verimli kullanılacak. Doğa dostu bir proje üretmenin mutluluk ve onurunu da yaşıyoruz” diye konuştu.



Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!


Proje Künyesi


Yatırım Değeri: 800 milyon TL


İnşaat alanı: 425.000 m²


Toplam 320.000 m² arazi


240 bin m² gri ve yeşil peyzaj


17 bin 500 m² biyolojik gölet


2.750 m²sağlıklı yaşam merkezi


9.222 m² alışveriş merkezi


4 km. yürüyüş parkuru


Kapalı-açık 3000 araçlık otopark


2 vadi (Yeşil Vadi, Saklı Vadi)


2 koy (Altınkoy, Sadabad Koyu)


8 Avlu


72 adet 2+1


249 adet 3+1


218 adet 4+1


256 adet 4,5+1


200 adet 5+1


1 adet 5,5+1


23 adet 6,5+1


14 adet bahçe dubleks


35 adet villa


9 adet yalı


Toplam 1.077 konut


295 bin TL’den başlayan fiyatlarla




Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Konya’nın imarlı en büyük arazisi üzerinde, 800 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçecek proje 320 bin metrekare alan üzerinde yapılıyor. Projenin gelişim süreci ise Konya halkına sorularak planlandı. Konya halkının, ‘geleneksel komşuluk ilişkileri, yenilik, aktif spor alanları’ gibi pek çok beklentisi projeyle hayat buldu. Projede toplam 1077 adet konut yer alacak. Peyzaj alanı olarak 240 bin metrekare ayrılan proje içerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019’da tamamlanması planlanıyor.

Projede 17 bin 500 metrekare biyolojik gölet, 2 bin 750 metrekare sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekare de alışveriş merkezi yer alacak. 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin içinde yer alacak Arasta AVM’de ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet market bulunacak.


‘Anadolu’da güçlüyüz’

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila,  Seha Yapı  olarak Anadolu’nun en önemli yapı markalarından olduklarını belirterek, konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol, köprü, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uyguladıklarını kaydetti. Atila, “Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız. Konya, tarihi ve kültürel yapısı ile aşık olduğumuz bir şehir... Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Konya, Selçuklu’dan miras aldığı asalet, yiğitlik, hoşgörü, ilim ve irfanın rehberliğinde geçmişi kadar görkemli bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyor” dedi. 


Doğa dostu

Zermeram’ı tasarlarken çevre dostu olmasına özellikle dikkat ettiklerini vurgulayan Tahir Atila, “Projemizi, enerji verimliliği sağlayan çözümlerle doğayla barışık bir yaşam alanı haline getirdik. Kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile üretilen elektrik enerjisi sayesinde konut ve ortak alanlarda enerji tasarrufu sağlayacağız. Öte yandan gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu depolaması ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu olacak” dedi. 


Milliyet 

Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;


Seha Yapı en büyük projesini Konya'da hayata geçirecek

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesini satışa çıkardı. 

320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1.077 adet konutun olduğu karma projede gri ve yeşil peyzaj alanı 240 bin metrekare olacak. Zermeram'da konutlar 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019'da tamamlanması planlanıyor. 

Seha Yapı, Konya'da hayata geçirdiği, şehrin en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram'ın 2 bin 750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında olacak. 

Zermeram tanıtım toplantısında konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, "Projemiz, Konya'nın Altın Çağı'na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik" ifadelerini kullandı. 

Zermeram'ın, Konya'nın en prestijli karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, 353 konutluk ilk etabın 3 yıl içinde tamamlanacağını belirtti. 

Dünya



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Seha Yapı'nın en büyük projesi olan Zermeram Konya’da hayata geçiyor. Toplam 1.077 konutun bulunacağı projede 240 bin metrekarelik alan gri ve yeşil peyzaja ayrılmış. İttifak Holding bünyesindeki firmanın yatırımı 800 milyon lira değerinde.


İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya'da gerçekleştirdi. 320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1.077 adet konutun olduğu karma projede gri ve yeşil peyzaj alanı 240 bin metrekare olacak. Zermeram'da konutlar 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019'da tamamlanması planlanıyor.


DÜNYANIN EN BÜYÜK MEYDANI OLACAK


İnşaat sektöründeki çalışmalarını değerlendiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, “Başakşehir'de başka bir proje hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. Başakşehir dünyanın en büyük meydanı olacak. Projemiz meydana nazır 1.500 konutluk bir proje olacak. Orayı biz üç ortakla birlikte aldık. S. Arabistan'lı Alzami Grup, İstanbul'dan Fuzulev ve biz olmak üzere üç ortak birlikte gerçekleştireceğiz. Şuanda proje safhasında yaza doğru başlamayı planlıyoruz. Projenin sadece konseptini belirledik. Çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.


KAMU PROJELERİNDEN ÇEKİLİYORUZ


Şuana kadar 3 milyon 200 metre civarında kamu projesi yaptıklarını söyleyen Tahir Atila,, “Biz 2014 ile birlikte ihalelere girmiyoruz. Çünkü kamu projeleri çok yoğun rekabeti olan projeler. Bunlar kıyasıya kıran kırana indirimin olduğu projeler oralarda işin sonunda çok kazanan yok. Bizde geriye dönük bir baktık. 10 yıldır kamuya çalıştık ne yaptık diye kendi yaptıklarımızdan kazandıklarımızı kazanamadığımızı gördük ve o alandan çekiliyoruz” diye konuştu.


IRAK'A 10 BİN KONUT


Şuanda Irak'taki projeyi realize ettiklerini belirten Tahir Atilla, “Yeni hedef pazarımız şuan için Irak. S. Arabistanlı ortağımızla iş yapacağız inşallah. Burada büyük bir kentsel proje var. Yeni bir kent kurulacak. Devasa bir adetten bahsediliyor 10 bin adet gibi” dedi.


270 bin tl'den başlayan fiyatlar


Yatırım değeri 800 milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında yapılacak. Zermeram'da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.


Her ihtiyaca uygun Bin 77 konut


Zermeram projesinde 72 adet 2+1 konut olacak. 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut inşa edilecek. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunacak.



Arzu KURUM/Yeni Şafak



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Konyalı İttifak Holding’in şirketi Seha Yapı, 1.077 konutluk Zermeram projesine başlıyor. Konya’nın altın çağını yaşadığını söyleyen CEO Tahir Atila, bu dev projeyle şehre değer katacaklarını belirtti


İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya’da 800 milyon lira yatırım değeri olan ‘Zermeram’ projesini satışa çıkardı.  320 bin metrekare alan üzerinde, 1.077 konuttan oluşan proje, şehirdeki en büyük su temasına sahip. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Konya’nın Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çektiğini belirterek, “Seha Yapı olarak Konya’nın yükselişine eşlik edecek, Konya’nın ‘altın çağı’ diyebileceğimiz bir dönemde, şehre ve insanına artı değer katacak bir eser inşa ediyoruz” dedi.

 

Anadolu’nun en önemli yapı markalarından biri olduklarını belirten Tahir Atila, şunları söyledi:

 

“Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız. Son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor. Projemizi, Konya’nın ‘altın çağı’na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik.”

 

Villa ve yalı da var

 

Konya’nın en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirilen Zermeram’da fiyatlar 295 bin TL’den başlıyor. Projede, bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Brüt 120 ile 1.052 metrekare arasında değişen konutlar, 2+1’den 6.5+1’e kadar farklı seçeneklere sahip.

 

Gedevet Rüzgarı’nı her mevsim alıyor

 

ZERMERAM’IN Konya’nın en büyük karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, “Zermeram, Konya’ya has olan Gedavet Rüzgârı’nı her mevsim alıyor. Gedavet Rüzgârı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Zermeram, şehir merkezi ile arasındaki 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı tertemiz bir hava sunuyor” dedi. Atila ayrıca; seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesini oluşturduklarını dile getirdi.

 

6 bin 500 konut inşa etti

 

SEHA Yapı, son 5 yılda 6 bin 500’ün üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya’nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Şirket, bugüne kadar 3 milyon metrekareden fazla inşaat yaptı. 


Vatan




Haber Konya Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İttifak Holding’in inşaat firması Seha’nın dikkatleri üzerine toplayan projesi Zermeram’ın lansmanı önceki gün geniş bir katılımla gerçekleştirildi.




320 BİN METREKARE ÜZERİNE KURULACAK


Projenin 320 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu ve proje bünyesinde bin 77 konutun bulunduğunu dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, “Zermeram’da konutlar 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019’da tamamlanması planlanıyor. Yatırım değeri 800 milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2 bin 750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı” diyerek projede, manzara konutlarının yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı gibi farklı konut seçeneklerinin olduğunu belirtti.


353 KONUTLUK İLK ETAP 3 YIL


İÇİNDE TAMAMLANACAK


Zermeram’ın mimarisinde Konya’nın tarihi eserlerinden ilham alındığını söyleyen Atila. “Konya’nın köklü geçmişinden aldığımız ilhamla, mimari ve estetik alanda eşsiz bir proje olarak tasarladığımız Zermeram’ın tanıtımlarında motto olarak “Konya’nın Altın Çağı” vurgusunu yaptık. Projemizi, Konya’nın Altın Çağı’na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik.  Seçkin ve keyifli bir yaşamın bütün olanaklarını sunduğumuz Zermeram, Konya’nın en büyük karma konut projesi olma özelliğini taşıyor. Bölgemizde yerleşmiş konut anlayışını değiştirecek, çıtayı oldukça yukarılara çıkaran, hatta Konya’nın geleceğine de ilham vereceğine inandığımız Zermeram’ı sunmaktan onur duyuyoruz” diye konuştu.


İttifak Holding’in inşaat firması Seha’nın dikkatleri üzerine toplayan projesi Zermeram’ın lansmanı önceki gün geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, devasa projelerini anlattı


İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın dikkatleri üzerine toplayan projesi 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram’ın tanıtım toplantısı dün Dedeman Otel’de gerçekleşti. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı etkinlikte İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’ı tanıttı.


‘ANADOLU’NUN EN ÖNEMLİ YAPI


MARKALARINDAN BİRİSİYİZ’


Zermeram’da yer alan alışveriş merkezinde ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 restoran ve 1 süper marketin bulunduğuna dikkat çeken Atila, “Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunacak. Seha Yapı olarak; konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan, Anadolu’nun en önemli yapı markalarından birisiyiz. Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız” diyerek Konya’nın tarihi ve kültürel yapısı ile hizmet etmeyi sevdikleri bir şehir olduğunu vurguladı.


BİR BAŞKENT, DAİMA BAŞKENTTİR


Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Bir başkent, daima başkenttir” sözünü örnek gösteren Atila, “Şehrin dinamiklerine baktığımızda birçok boyutuyla Tanpınar’ın ne kadar haklı olduğuna şahitlik edersiniz. Ayrıca, son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor.  Seha Yapı olarak biz de Konya’nın işte bu yükselişine eşlik edecek, Konya’nın Altın Çağı diyebileceğimiz bir dönemde, şehre ve insanına artı değer katacak, kadim başkente yakışır, baş tacı bir eser inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.


GEDAVET RÜZGÂRI İLE


KIŞIN SICAK YAZIN SERİN


Zermeram’ın, Konya’nın en prestijli karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, 353 konutluk ilk etabın 3 yıl içinde tamamlanacağını belirtti.Projenin konuşlandığı bölgenin özel bir havası olduğunu kaydeden Atila, “Zermeram projesi mevkii Konya’ya has olan Gedavet Rüzgârı’nı her mevsim alıyor. Bölgeye özel her mevsim esen Gedavet Rüzgârı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Zermeram, şehir merkezi ile arasındaki yaklaşık 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı tertemiz bir hava sunuyor. Ayrıca; seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesini vatandaşımız için oluşturduk” dedi.


‘ENERJİ KAYNAKLARIMIZ


 DAHA VERİMLİ KULLANILACAK’


Zermeram’ı tasarlarken çevre dostu olmasına özellikle dikkat ettiklerini vurgulayan Tahir Atila, “Projemizi, enerji verimliliği sağlayan çözümlerle doğayla barışık bir yaşam alanı haline getirdik. Kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile üretilen elektrik enerjisi sayesinde konut ve ortak alanlarda enerji tasarrufu sağlayacağız. Öte yandan gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu depolaması ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu olacak. Bu projeler sayesinde enerji kaynaklarımız daha verimli kullanılacak. Doğa dostu bir proje üretmenin mutluluk ve onurunu da yaşıyoruz” diye konuştu.



Muhammed DENİZ/Konya Yenigün




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Konya'da altın çağı başlatma iddiasıyla hayata geçirilen bin 77 konutluk Zermeram projesi 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 800 milyon TL hasılat beklenen projede, villaların fiyatı 1.3 milyon TL'den başlarken yalılar ise 3.2 milyon TL'den satışa sunuluyor. 


İttifak Holding'in inşaat firması Seha Yapı, Konya'nın merkezinde inşa ettiği Kulesite ve birkaç küçük çaplı konut projesinden sonra Meram ilçesinde 320 bin metrekare üzerine bin 77 konutluk Zermeram projesi için düğmeye bastı. Zermeram, dün Dedeman Konya Oteli'nde düzenlenen lansman ile satışa çıkarıldı. Konut fiyatlarının 295 bin TTden başladığı projede fiyatı 3.2 milyon TLye kadar yükselen yalılar da var... Projede villaların fiyatı 1.3 milyon TLden başlarken yalılar 3.2 milyon TEden satılıyor. 


Alan duble kazanacak 


Zermeram projesinin tamamlandığında yüzde 100 kar ettireciğinin altını çizen İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Zermeram projesinde lansman dönemine özel 2 bin 200 TL olan metrekare fiyatının proje tamamlandığında 4 bin 400 TL civarına çıkacağını söyledi. Atila, "Yatırım amaçlı en kazandıran proje bu olacak, bittiğinde yatırımcı verdiği paranın iki katını kazanacak. Proje duble kazandıracak" diye konuştu. 


Projede yer alan 23 adet 6,5 + 1 ve 200 adet 5 + 1 konutlara Arap ülkeleri kadar Konya'nın yerlisi ailelerden de ilgi olduğunu söyledi. Özellikle de Arap yatırımcıların blok halinde alım yapmak istediklerinin altını çizen Atila, projeden 800 milyon TL hasılat beklediklerini de sözlerine ekledi. 

İstanbul Başakşehir'de meydanda konumlandırılan arazide Seha Yapı markasıyla, ortakları Fuzul Ev ve Suudi Arabistanlı Al-Zamir ile birlikte 1500 konutluk proje gerçekleştireceklerini söyleyen Atila, adı henüz netleşmeyen Başakşehir projelerini 375 milyon TLye satın aldıkları 120 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceklerini açıkladı. 

Lansmanın ardından gazetecilerle sohbet toplantısı yapan ittifak Holding CEO'su Atila, sorular üzerine proje ve Konya yatırımlarıyla ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İttifak Holding CEO'su Atila, projedeki 9 adet yalı için tanınan isimlerden talep aldıklarını söylerken bu isimleri açıklamadı. 


Konya Arena ihaleden soğuttu 


Zermeram projesinin 320 bin metrekare olan arazisini 50 milyon TEye aldıklarını ifade eden Tahir Atila, projenin Konya ve Meram'ın değerini artıracağını ifade etti. İttifak Holding'in Konya'da kamu ihalelerine temkinli yaklaştığını ifade eden Tahir Atila, Yeni Yüzyıl'ın sorusu üzerine Konya Arena Stadyumu ihale sürecinde yaşananlardan dolayı uzak durduklarını açıkladı. Atila şunları söyledi: "Konya Arena ihalesini kazandığımız halde Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edildi. Gerekçe, daha önce bitmiş büyük çaplı kamu binası yapmayışımızdı. Kulesite projemizi bitmiş olarak kabul etmediler. Bu arada ihale tekrarlandı ve başka bir firma kazandı. Kulesite'yi bitirdik ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satın aldık ve ihalenin iptali için itiraz ettik. Sonra baktık ki, her şerde bir hayır varmış; Konya Arena projesi bize kazandırmayabilirdi." 



Yeni Yüzyıl




Haber Yeni Meram Gazetesi'nde şu şekşlde yer aldı...



İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya'da gerçekleştirdi.



Yeni Meram




Haber Merhaba Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Zermeram projesinin lansman toplantısında konuşan İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, "Seha Yapı olarak Konya'nın yükselişine eşlik edecek, şehre ve insanına değer katacak, kadim başkente yakışır, baş tacı bir eser inşa ediyoruz" dedi.



İttifak Holding"in inşaat sektöründeki markası Seha Yapfnın Zermeram projesinin tanıtım toplantısı Dedeman Otel'de yoğun katılımla gerçekleşti. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atıla, lansman toplantısında Zermeram projesi hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Katılımcılara proje hakkında sunum yapan Atila, "Seha Yapı olarak Konya'nın yükselişine eşlik edecek, şehre ve insanına değer katacak, kadım başkente yakışır, baş tacı bu- eser inşa ediyoruz. 

Konya'nın köklü geçmişinden aldığımız ilhamla mimari ve estetik alanda eşsiz bir proje olarak tasarladığımız Zermeram'ı sunmaktan onur duyuyoruz. Zenneram ile su ve yeşilin ıç içe olduğu bir deneyim, seyirlik bir şehir manzarası, prestij ve yepyeni bir yaşam sunuyoruz" dedi. 

"Konya'nın köklü geçmişinden aldığımız ilhamla, mimari ve estetik alanda eşsiz bir proje olarak tasarladığımız Zenneram'ın tanıtımlarında motto olarak 'Konya'nın Altın Çağı' vurgusunu yaptık" diyen Atıla, Projemizi Konya'nın altın çağma kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik" açıklamasında bulundu. 


EN BÜYÜK KARMA KONUT PROJESİ 


Zenneram'da 320 bin metrekare alana yayılmış yemyeşil bir doğa, su gibi bir yaşam tasarladıklarını kaydeden Tahir Atıla, "Seçkin ve keyifli bir yaşam m bütün olanaklarını sunduğumuz Zenneram, Konya'nın en büyük karma konut projesi olma özelliğini taşıyor. Bölgemizde yerleşmiş konut anlayışını değiştirecek, çıtayı oldukça yukarıya çıkaran, hatta Konya'mn geleceğine de ilham vereceğine inandığımız Zenneram aktan gurur duyuyoruz" açıklamasında bulundu. 353 konutluk ilk etabın 3 yıl içinde tamamlanacağını belirten Atıla, Zenneram projesinin Konya'ya has Gedavet Rüzgarı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Şehir merkezi ile arasındaki 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı temiz bir hava sunuyor" diye konuştu. 


ENERJİDE TASARRUF SAĞLANACAK 


Atila, ayrıca seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya'nın en ayrıcaklık projesini oluşturduklarını söyledi . Zermeram'ı tasarlarken çevre dostu olmasına özellikle dikkat ettiklerim vurgulayan Atıla, şunları söyledi: "Projemizi enerji verimliliği sağlayan çözümlerle doğayla barışık bir yaşam alanı haline getirdik. Kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile üretilen elektrik enerjisi sayesinde konut ve ortak alanlarda enerji tasarrufu sağlayacağız. Öte yandan gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu depolaması ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu olacak. Bu projeler sayesinde enerji kaynaklarımız daha verimli kullanılacak. Doğa dostu bir proje üretmenin mutlululuğunu yaşıyoruz." Toplantının ardından bazı basın mensupları Zenneram tanıtım ofisini gezdi, proje alanım ziyaret etti. 


800 MİLYONLUK BİR YATIRIM 


Öte yandan projenin yatırım değen ise 800 milyon. Zenneram, 320 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. Projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2 bin 750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar brüt 120 ile bin 52 metrekare aralığında yapılacak. Zenneram'da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 restoran ve 1 adet marketten oluşuyor. Zenneram'da 72 adet 2+1 konut olacak. 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1,1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut inşa edilecek. Projede 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı ve 35 adet de villa bulunacak. 



Kerim ATICI/Merhaba 



Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı...



İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon lira yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirdi. 320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1077 adet konutun olduğu karma projede konutlar 2+1'den 6.5+1'e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019'da tamamlanması planlanıyor. 


Projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1052 metrekare aralığında yapılacak. Zermeram'da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor. 


HER İHTİYACA UYGUN 1077 KONUT 


Zermeram projesinde 72 adet 2+1, 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4.5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5.5+1, 23 adet de 6.5+1 konut inşa edilecek. 

Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, projeye ilişkin şu bilgileri verdi: "Seha Yapı olarak; konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan, Anadolu'nun en önemli yapı markalarından birisiyiz. Özellikle Konya'da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız." 



Milli Gazete




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Seha Yapı, su temalı karma konut projesi Zermeram'da satışlara başladı. 2+1'den 6.5 + 1'e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlanan konutların yer aldığı Zermeram'da 353 konutluk ilk etabın 2019'da tamamlanması planlanıyor. 320 bin metrekare alan üzerinde, toplam bin 77 adet konutun yer aldığı Zermeram'a ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten İttifak Holding Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, projeye Arap yatırımcılardan ilgi olduğunu söyledi. 


800 MİLYON LİRALIK PROJE 


Yatırım değeri 800 milyon TL olan projenin 17.500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede, manzaralı konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile bin 52 metrekare aralığında yapılacak. 



Habertürk 



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İTTİFAK Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram'ın lansman toplantısını geçen hafta gerçekleştirdi. Yatırım değeri 800 milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzaralı konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı türleri de yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında yapılacak. P1 Arasta AVM'de ise 39 mağaza, iki adet çok amaçlı salon, birer adet restoran ve market bulunuyor. Zermeram projesinde 72 adet 2+1,249 adet 3+1,218 adet 4+1,256 adet 4,5+1,200 adet 5+1,1 adet 5,5+1,23 adet de 6,5+1 konut inşa edilecek. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken dokuz adet yalı, 35 adet de villa bulunacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atıla, şunları söyledi: "Seha Yapı olarak konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan, Anadolu'nun en önemli yapı markalarından birisiyiz." 


Para



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KONYALI İttifak Holdingin şirketi Seha Yapı, 1.077 konutluk Zermeram projesine başlıyor. Konya'nın altın cağını yaşadığını söyleyen CEO Tahir Atila, bu dev projeyle şehre değer katacaklarını belirtti. İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'da 800 milyon lira yatırım değeri olan 'Zermeram' projesini satışa çıkardı. 320 bin metrekare alan üzerinde, 1.077 konuttan oluşan proje, şehirdeki en büyük su temasına sahip. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atıla, Konya'nın Türkiye'nin yükselen şehirleri arasında dikkat çektiğini belirterek, "Şehre ve insanına artı değer katacak bir eser inşa ediyoruz" dedi. Anadolu'nun en önemli yapı markalarından biri olduklarını belirten Tahir Atila "Özellikle Konya'da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız. Son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye'nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor. Projemizi, Konya'nın 'altın cağı'na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik" dedi. 


VİLLA VE YALI DA VAR 

Konya'nın en büyük İmarlı arazisi üzerinde hayata geçirilen Zermeram'da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Projede, bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Brüt 120 ile 1.052 metrekare arasında değişen konutlar, 2+1'den 6.5+1'e kadar farklı seçeneklere sahip. 


Star


projeye sor



Geri Dön