27 / 04 / 2024

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 



Gerçekleştirdiği birbirinden önemli yatırımlarla 29 Ekim Mahallesi’nin havasını değiştiren ve mahalle sakinlerinin istifade edeceği çok nitelikli hizmet binalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, yeni yatırımla mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Mahallesi’ndeki yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması adına yapımını başlattığı ticaret merkezinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Toplam bin 100 metrekare alan üzerine kurulan, 696 metrekare inşaat alanına sahip ticaret merkezi, önümüzdeki aylarda vatandaşların hizmetine sunulacak. Toplam 6 dükkandan meydana gelecek olan ve içerisinde 1 adet market, 1 adet pide fırını ve 4 dükkanın bulunduğu ticaret merkezi yapım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Şehitkamil Belediyesi, mahalle sakinlerinin önemli ihtiyaçlarından biri olan sağlık ihtiyacını karşılamak adına 270 metrekare büyüklüğünde aile sağlığı merkezi hizmet binası da inşa etti. Aynı anda 5 doktorun hizmet vereceği büyüklükte yapılan aile sağlığı merkezi sayesinde sağlık imkanlarına ulaşım kolaylaştı.


Geri Dön