05 / 05 / 2024

Şehmus Uçar: Seyhan'da dönüşümün temelleri atılacak!

Şehmus Uçar: Seyhan'da dönüşümün temelleri atılacak!

MHP Seyhan Belediye Başkanlığı Aday Adayı Şehmus Uçar, "Genel Merkezi'miz bizi adaylığa layık görüp de Seyhan'da seçildiğimiz takdirde kısa sürede Seyhan'ı şantiye çevireceğiz. Kısa sürede Seyhan'ı baştan inşa edeceğiz." diye konuştu.



Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Şehmus Uçar Gazete Hakikati ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Şehmus Baysal ile sohbet etti 


Uçar: Seyhan Adana'nın vitrini olacak Yerel seçimlerin gerçekleşmesine yaklaşık 3 yıl olmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi'nden Seyhan Belediye Başkan'lığı için Aday Adayı olan Şehmus Uçar, gazetemiz Hakikat'ı ziyaret etti. Uçar, "Genel Merkezi'miz bizi adaylığa layık görüp de Seyhan'da seçildiğimiz takdirde kısa sürede Seyhan'ı şantiye çevireceğiz. Kısa sürede Seyhan'ı baştan inşa edeceğiz." diye konuştu.

 

'SAYHAN ARTIK GÖÇ VERMEYECEK' 

Baysal'a açıklamalarda bulunan Uçar, Seyhan'ın özellikle son yıllarda şehrin üst kesimlerine doğru göç verdiğini ifade ederek, Belediye Başkanı olduğu takdirde Seyhan'a yapılacak olan hizmetlerle aksine göç alacağını söyledi. Seyhan'ı yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için kolları çoktan sıvayan Uçar, "A'dan Z'ye bu şehrin göbeğinde bulunan bu ilçemizi baştan inşa ederek Seyhan'ı Adana'mızın bir simgesi haline getireceğiz." dedi. 


'KENTSEL DÖNÜŞÜM OLMAZSA OLMAZIMIZ'

En önem verdiği projelerden olan Kentsel Dönüşüme'de değinen Uçar, vatandaşı hiçbir zaman mağdur etmeden Güney Mahallelerden başlayarak büyük bir kentsel dönüşümün altına imza atacaklarını vurguladı. Uçar, "Belediye başkanı seçildiğimiz andan itibaren ilk 5 ayımızda kentsel dönüşümün temellerini atacağız. Ve bizim yapacak olduğumuz kentsel dönüşün hayal dünyasında değil gerçek hayatta uygulayacağımız örnek olacak bir proje olacak." şeklinde konuştu. 


'SPORDA DA ÖRNEK BİR İLÇE OLACAĞIZ' 

"Spor'da da örnek bir ilçe olacağız" Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Şehmus Uçar, spora verdiği destekle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan bir isim haline geldi. 


Baysal'ın "Spor için projeleriniz neler?" sorusuna açıklık getiren Uçar, "Sporda parmak ile gösterilen bir ilçe olacağız. Bizler hiçbir zaman yaptığımız şeyleri günü birlik olsun ya da birkaç hafta faaliyet göstersin diye yapmayacağız. 


Seyhan'a kalıcı eserler bırakıp, bu eserleri de nesiller sonrasına da ulaşmasını sağlayacağız. Ayrıca "Spor köyü" projemizi de faaliyete geçirerek içinde tüm spor branşlarına hizmet eden bir köy inşa edeceğiz." dedi. 


'İLÇEMİZDE BULUNAN TÜM SPOR KULÜPLERİNE TESİS İNŞA EDECEĞİZ' 

Uçar, ayrıca Seyhan ilçesinde bulunan tüm amatör spor kulüplerine tesis inşa edeceklerini ifade ederek "Amatör spor kulüplerimizin sorunları çok iyi biliyoruz. Kulüplerimizin sorunlarına odaklı çalışarak tüm amatör spor kulüplerimize tesis inşa edeceğiz ve en büyük sorunlarını ortadan aldırmış olacağız. Bu takımlarımızın Adana'mızı en güzel yerlerde temsil etmeleri konusunda da bizler belediye olarak her türlü imkanı sağlayacağız. Kısa zamanda en az 2-3 takımımızın 3. lig'de ilçemizi ve şehrimizi temsil etmeleri konusunda üzerimize düşen her şeyi yapacağız.Sporu seven bir ilçe olup sportif anlamda da 1 numara olacağız." diye konuştu. 


Gazete Hakikat


Geri Dön