19 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuyor!

 Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuyor!

Kentplus projesi ile İstanbul’a değer katan, yatırım ve yaşam fırsatları sunan Emay İnşaat şimdi de Erko Group ile beraber, Ataşehir’in sembolü olacak Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ni hayata geçiriyor



ATAŞEHİR’in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının kesişme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir’in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü. Proje; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden oluşan 1150 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları,spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir kapsamlı bir içeriğe sahip.

250 mağaza olacak

60 bin metrekarelik, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak. Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekanda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast food’a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.

5 yıldızlı otel de var

Proje içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehir’e hizmet verip, Ataşehir’e değer ve prestij katacak. Sosyal bakış açısı, yatırımın değerini yükselten artıları, Emay İnşaat ve Erko Group’un mühendislik ve mimari konusundaki titizliği gibi pek çok özelliği ile ön plana çıkan Brandium Ataşehir, sakinlerine konforlu bir ev yaşamından çok daha fazlasını sunmakta, Ataşehir’in değerini yükseltmeye yönelik bir imza olarak farklı bir konuma oturmaktadır.


Projenin lokasyonu dikkat çekiyor


BRANDIUM Ataşehir, İstanbul’un yeni finans merkezi Ataşehir’in en özel noktasındaki iddialı lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul’un yeni finans merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir yoğun ve seçkin nüfus yapısı ile ön plana çıkmakta. Önümüzdeki dönemde kamu ve özel şirket merkezlerinin de bölgeye taşınacak olması Ataşehir’in cazibe ve değerini her geçen gün arttırmaktadır. Şehir planlamanın modern bir şekilde devam ettiği ilçe, son dönemde ilgi çekici projelere ev sahipliği yapmakta, nitelikli bir kitleyi kendisine çekmektedir.


Çok özel satış koşulları


PROJEDE satış koşulları da dikkat çekiyor. 30 aya kadar 0 faiz ve özel esnek ödeme seçenekleri bulunuyor. Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ve güvencesiyle inşa edilen Brandium Ataşehir projesinde ister ev sahibi olmak, ister ikinci evini satın almak, ister yatırım yapmak isteyenler için 30 aya kadar 0 faiz ayrıcalıkları ve kişiye özel ödeme paketleri sunuluyor.


PROJEDE NELER VAR


Brandium Ataşehir AVM

Toplam 120 bin metrekarelik alışveriş merkezi.

4 kat içerisinde 80 bin metrekarede yer alacak 250 mağaza var.

Anadolu yakasında modanın kalbinin atacağı Markalar Sokağı kuruluyor.

Hipermarket

Elektronik market

Gençlere ve çocuklara özel eğlence merkezi

Bowling Salonu

Modern Sinema Salonları

Alışveriş esnasında ve sonrasında paket taşıma hizmeti

Kişisel alışveriş danışmanlığı

Kuru temizleme

Vallet parking

Şoför kiralama

Otel ve 

kongre merkezi

340 oda ve 678 kişi kapasitesi

VIP katları

Özel müşterilere VIP Lounge katı

Kongre Merkezi

3’e bölünebilen 1600 kişilik ana salon

6’ya bölünebilen 1000 kişilik balo salonu

Kapalı havuz

Açık havuz

Fitness salonları ve spa merkezi

Özel hamam ve sauna

Brandium Ataşehir Residence 

Tüm beklentilerini karşılayan, deniz manzaralı farklı daire tipleri

Çevre düzenlemesi yapılmış ortak kullanım alanları

Özel havuzlu teras daireleri

Daire temizlik hizmeti

24 saat özel sipariş servisi

Özel dekorasyon danışmanlığı

Açık havuz

Spor tesisi

Açık tenis kortu

Yürüme parkuru

Dinlenme alanları

Brandium Ataşehir Tower

40 metrekare ve 112 metrekare arasında değişen home-ofis daire seçenekleri

Konferans 

ve toplantı mekanları

Hızlı internet ve uydu tv sistemleri

Yangın ve güvenlik otomasyonu

Tüm daireler ve ortak alanlar için enerji jeneratörü

Hürriyet


Geri Dön