19 / 04 / 2024

Güral Afyon Wellness & Convention, 50 milyon dolarlık yatırımla hizmete girdi!

 Güral Afyon Wellness & Convention, 50 milyon dolarlık yatırımla hizmete girdi!

NG Hotels & Resorts’un, 50 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention hizmete girdi



Termal turizme farklı bir anlayış getirme iddiasındaki Güral Afyon Wellness & Convention’ın proje ve inşaat aşaması 21.5 aylık bir sürede tamamlandı. İlk etapta 265 kişinin istihdam edildiği otelde, açılış öncesi personele de eğitimler verildi. Personelin yarısı iş tecrübesi bulunmayan adaylar arasından seçilerek, personel başına 25 gün olmak üzere toplam 6 bin 710 gün eğitim verildi.


428 odası bulunuyor


Güral Afyon, 428 oda ile aynı anda 1028 kişiye hizmet sunabilecek. Toplam 9 bin 500 metrekare alana sahip SPA merkezi, bir tanesi 1500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2 bin 200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon Wellness & Convention’ın dünyanın önde gelen wellness destinasyonları arasına da girmesi bekleniyor. Güral Afyon’da çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve çok büyük bir eğlence merkezi bulunuyor. SPA ve termal merkezinde ise termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu bulunuyor.


13 toplantı salonu


Termal özelliklerin yanı sıra bir kongre merkezi olarak da hizmet veren Güral Afyon’un farklı kapasitelerde toplam 13 toplantı salonu bulunuyor. Proje aşamasında yapılan planlamalar sayesinde toplam 1500 kişi kapasiteye sahip balo salonuna araç alınması ve bu sayede otomobil lansmanı gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılması mümkün olacak.


Hürriyet


Geri Dön