16 / 04 / 2024

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları bıraktı 2023 için asgari ücret tahmininde bulundu.



Finans 365'in haberine göre, dolar kuruna yapılan yatırımlar son günlerde artış göstermiş durumda. Fiyatların oluşumunda yaşanan artışlar her geçen gün kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında yer alıyor. 

Dolar kurunda yüksek tahminlerde bulunan ve bu nedenle BDDK tarafından hakkında suç duyurusunda dahi bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları olan yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

Selçuk Geçer açıkladı! Asgari ücret 11 bin TL

Kasım ayıyla beraber dolar kurunun 19 TL bandına yaklaşacağını belirten ünlü ekonomist Selçuk Geçer yıl sonuna doğru fiyatların 20 TL bandını aşacağını söyledi. 

Dolar kurunda yaşanan gelişmelerde enflasyon verilerinin yükselmesi bu alandaki fiyatların artışında etkili oldu. Kritik tarihi veren Selçuk Geçer dolar alanların ve satanların dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Kasım 2022 tarihinde saat 18.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön