02 / 05 / 2024

Emekliye 23 Bin TL! Müjde üstüne müjde!

Emekliye 23 Bin TL! Müjde üstüne müjde!

Son günlerde bankların promosyon yarışı vatandaşların gündeminden düşmüyor. Emeklilere verilen 10 bin liraya yakın promosyonun yanında diğer kurumlar da harekete geçti.



Banka promosyonuyla ilgili arka arkaya gelmeye devam ediyor. Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin TL'ye kadar çıktı. Diğer taraftan kurumlar personelinin promosyonunu yükseltmek için harekete geçti. Bununla birlikte emekli maaşını başka bankaya taşıyarak 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından yararlanmak isteyenler için süre 30 Eylül'de doluyor. 

TOPLAM PROMOSYON ÜCRETİ 23 BİN TL’YE YÜKSELDİ

Emekliye 23 Bin TL! Müjde üstüne müjde!

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 6 bin 100 personeli kapsayan maaş promosyon haberi geldi. 2022 Mart ayında gerçekleştirilen ihale ile özel bir bankanın verdiği 11 bin TL rekor promosyon teklifi ile sonuçlanmıştı. Promosyonlar öğretmenlerin hesaplarına yatırılmıştı. Zaman içerisinde öğretmenlerden ve eğitim çalışanlarından gelen talepler doğrultusunda promosyon bedelinin ekonomik göstergeler karşısında düşük kaldığı ve yeniden değerlendirilmesine yönelik çalışmalar müjdeli bir haberle sonuçlandı. Özel bankanın Muğla Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan görüşmeler sonucunda promosyon ücretlerinin güncellenmesi ve 12 bin TL ek ödeme yapılması için imzalar atıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön