19 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den herkesi korkutan dolar tahmini

Selçuk Geçer'den herkesi korkutan dolar tahmini

Dolar kurunun daha önce 17.50 bandını kıracağını belirten Geçer, daha sonra dolar kurunun 18 TL bandını aşacağını kaydetti. Kasımda ise 25 TL olacağını ifade etti.



Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer altın ve dolara yatırım yapmayı düşünenleri uyardı, dolar kurunun yeniden yükseleceğini söyleyerek '25 lira olacak" dedi.

Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube hesabında yeni bir yorum paylaştı. Geçer, Dolar kurunun yeniden yükseleceğini ifade etti.

Dolar kurunun daha önce 17.50 bandını kıracağını belirten Geçer, daha sonra dolar kurunun 18 TL bandını aşacağını kaydetti.

Selçuk Geçer den herkesi korkutan dolar tahmini

Kasımda 25 TL

ABD'nin minimum 3 faiz artışı yapacağını söyleyen Selçuk Geçer,  Avrupa Merkez Bankası bir artış sağlamazsa, Türkiye'de doların Euro'yu geçebileceğini ifade etti. Ülkemizde ise sonbaharda %120 dolaylarında bir operasyon beklediğini kaydetti. Eylül'de dolar kurunun 20 lira olabileceğini belirten Selçuk Geçer, Kasım'da ise doların 25 lira olacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön