28 / 03 / 2024

Selective Kartal'da 142 bin TL! Peşinat teslimden 7 ay sonra!

Selective Kartal'da 142 bin TL! Peşinat teslimden 7 ay sonra!

Alper İnşaat tarafından son zamanlarda İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri'nin teslimine 5 ay kaldı...



Dairelerin %60'tan fazla bir bölümü satılan Projede 2+1 ile 4+1 daire satışlarının tamamlanmış durumda. 


Özellikle 1+1 dairelerin, hem yatırımcı hem de kirada oturup ev sahibi olmak isteyen kesim tarafından yoğun talep gördüğünü belirtilen Alper İnşaat yetkilileri “projede inşaatın da planlanan şekilde devam ettiğini” ifade ediyorlar. 

Selective Kartal Evleri'nde daireler 5 ay sonra teslim edilirken, sadece 2.000TL ödeyerek ev sahibi olmak mümkün..


Ev sahibi olmak isteyenlere çifte bayram yaşatacak olan kampanyada, 2.000TL ödeyerek daire sahibi oluyorsunuz, peşinatı evi teslim aldıktan 7 ay sonra ödeyebiliyorsunuz.  


“Alper İnşaat yetkilileri, hem yatırımcı kesim hem de kirada oturup ev sahibi olmak isteyenler için çok uygun ödeme koşulları oluşturduklarını belirterek, peşinatı eve taşındıktan 7 ay sonra ödeme yönünde kolaylık sağladıklarını bildiriyor.


Bölgenin yatırım değerinin yüksek olması  sebebiyle özellikle 1+1 dairelere çok yoğun ilgi olduğunu belirten yetkililer, hem peşinat ödemesi yönünde sağladıkları  avantaj hem de banka kredili ödeme sistemi sayesinde 120 aya kadar kredi kullanarak kolaylıkla ev sahibi olunabileceğini belirtiyor.”


Selective Kartal Evleri'ne özel vade oranları ile 12 ve 24 ay ödemelerde vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.. 120 aya kadar vade seçenekleri mevcut olup, 120 ay için vade oranı sadece %0,85.


Peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden %10 indirim uygulanıyor.. 


PROJE BİLGİSİ


Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5.380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.


Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle “Selective” bir hayat arayanlar için tasarlandı..

 

 

Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları
Çocuk Oyun Alanı ve Pergolalar
Fitness Center
Tenis Kortu
Basket Alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / Bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon,
Hobi Odası
Kapalı Otopark
 
 
 

Daire içlerinde, 


Tümüyle 1. sınıf malzemeler
Hazır TV ve iletişim alt yapısı
Odalarda laminat parke,
Islak zeminler 1. sınıf granit seramik
Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.
 

Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..


Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor.


2+1 ve 4+1 daire satışları  tamamlanan projede 1+1 daireler 142.000TL'den ve 3+1 daireler 285.000TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


1+1 daire tipi   67,72 m2 –71,03 m2- 73,38 m2

3+1 daire tipi 146,60 m2

 

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com

İlgili haber:

Selective Kartal Evleri'nde peşinat teslimden 6 ay sonra!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Selective'den ödeme kolaylığı

Alper İnşaat tarafından son zamanlarda İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri'nin teslimine 5 ay kaldı

Dairelerin yüzde 60'tan fazla bir bölümü satılan projede 2+1 ile 4+1 daire satışlarının tamamlanmış durumda.Selective Kartal Evleri'nde başlangıçta 2 bin TL ödeyerek ev sahibi  olunuyor. Yüzde 30'luk peşinat, evi teslim aldıktan 7 ay sonra ödeniyor.
Milliyet


Geri Dön