20 / 04 / 2024

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...



Gündemden düşmeyen Türkiye gayrimenkul sektöründe -özellikle mega kent İstanbul pazarı olmak üzere- arzın daralması ancak talebin aynı biçimde sürmesi, yine gündemden düşmeyen kira fiyatlarının artması, satış fiyatlarındaki yukarı yönlü trendin devam etmesi gibi bazı durular yaşanıyor.

Yaşanan bu gelişmelerle, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gayrimenkul yeniden en cazip yatırım araçları arasında yer aldı.

Sektördeki 55 senelik deneyimiyle Türkiye gayrimenkul sektöründe güvenin sembolü haline gelen Aşçıoğlu, son projesi Selenium Park için hazırladığı yeni iletişim kampanyasında bu iç görüyü masaya yatırdı ve “En Güvenli Liman Konut” çağrısı yapıyor.

Tailor İstanbul reklam ajansı imzasına sahip Selenium Park reklam filmi, çok sevilen ve beğenilen ön satış reklam filminin devamı şeklinde kurgulandı. Söz konusu ilk filmde, Selenium Park projesinden konut sahibi olarak hem yatırım, hem de yaşam anlamında memnun olan tekstil firması sahibi, yeni reklam filminde bu defa ofisine gelen arkadaşına projeyi tavsiye ediyor. Söz konusu reklam filminde deneyimli tekstilci, herkes gibi özellikle enflasyona karşı hangi yatırım aracını kullanacağına karar veremeyen arkadaşına “Şimdi artık aklını kullanma vakti” şeklinde sesleniyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!


Geri Dön