25 / 04 / 2024

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.



Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro’nun yüzde 60’ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.


Kazandıran Proje Selenium Retro


Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Bu yapısıyla Selenium Retro, hem yatırımcılarına yüksek prim oranı sağlıyor hem de tamamlandıktan sonra yüksek kira oranıyla kazandırmaya devam ediyor. 


Küçük alanlara Retro dokunuşlar


Selenium Retro, alışılagelmiş mimari anlayışın dışında bir konseptle daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa ediliyor. İsmiyle özdeşleşerek geçmişin Retro dokunuşlarını taşıyacak proje mevcut mimari konseptiyle daha küçük alanlarda yaşamayı tercih edenler açısından tercih sebebi oluyor.


Projenin yatay bölümünde 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunacak. Bu tesiste kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları ile çocuk oyun alanları yer alacak. Bunun yanı sıra projede yer alan 1000 metrekarelik bir açık yaşam alanında da açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, cafe & bistro mekânları yer alarak Selenium Retro sakinlerinin hayatına renk katacak. 


http://www.seleniumretro.com/


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Aşçıoğlu’ndan Selenium Retro’da  6 Ayda Yüzde 60 Satış Başarısı Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro’nun yüzde 60’ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.


Star



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Aşçıoğlu, Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro'daki konutların 6 ayda yüzde 60'ını sattı. Toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen proje, konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. 68 ila 97 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler bulunan Selenium Retro'da konutlar, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Projenin yatay bölümünde bin metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunacak. Bu tesiste kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları ile çocuk oyun alanları hayata geçirilecek. Bunun yanı sıra projede yer alan bin metrekarelik bir açık yaşam alanında da açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve cafe mekânları bulunacak. 



Haber Vahdet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

AŞÇIOĞLU, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatınmla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60'ını, 6 ayda sattı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatınmcılanna nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


Vahdet Gazetesi 


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Aşçıoğlu, Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro'da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Aşçıoğlu'nun, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Selenium Retro projesinde 2 bin metrekare sosyal alan bulunuyor. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak olan proje, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje. 68 - 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Dünya




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60'ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.



Zaman




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60"ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatınmcılanna nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro, 68-97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Projenin yatay bölümünde bin metrekarelik kapalı sosyal tesis alam bulunacak. Bu tesiste kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı metrekarelik bir açık yaşam kapalı spor alanları ile çocuk alanında da açık yüzme havuzu, oyun alanları yer alacak. Bunun güneşlenme teraslan, cafe & yanı sıra projede yer alan bin bistro mekânları yer alacak. 



Hürriyet


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Aşçıoğlu İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60"ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatınmcılanna nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


Yeni Akit 




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Aşçıoğlu Yapı'nın, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60'ı, altı ayda satıldı. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek proje, 68 ila 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Yeni Yüzyıl



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro'nun yüzde 60'ını sattı. Şirketin Ataköy'deki ikinci projesi olan ve 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Selenium Retro, 68-97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Ekonomist




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Aşçıoğşu İnşaat'ın Ataköy'deki projesi Selenium Retro projesinde 6 ayda yüzde 65 satış oranına ulaşıldı. Selenium Retro'da profesyonel rezidans hizmetleri ve kişiye özel hizmetler SE Clup (Standart of Exellence) tarafından verilecek. Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro, 68-97 metrekare arasında 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Projenin yatay bölümünde 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunacak. 



Posta


Geri Dön