19 / 04 / 2024

Selenium Twins'e Avrupa'dan ödül!

Selenium Twins'e Avrupa'dan ödül!

Selenium Twins, projesi yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve kullanılan yapı malzemesinin  kalitesi  ile birinciliği kazandı



2010 Avrupa  ve  Afrika´daki  39  seçkin  gayrimenkul  profesyonelleri  arasında  yapılan,  AVRUPA VE AFRİKA´NIN  EN  PRESTİJLİ  GAYRİMENKULLERİ  YARIŞMASI  sonuçları  açıklandı. Organizasyon,  tüm  dünyada  düzenlenen  en  prestijli  gayrimenkul  organizasyonu  olan, ULUSLARARASI  GAYRİMENKUL  ÖDÜLLERİ´nin   bir  parçası  olup,  dünyanın  en  iyi  gayrimenkul  profesyonellerini  belirlemek  amacıyla  düzenlenmekte. 
 
Aşçıoğlu Group´un Beşiktaş Spor Kulübü arazisi üzerine inşa ettiği  SELENİUM TWİNS projesi yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve kullanılan yapı malzemesinin  kalitesi  ile birinciliği kazandı. 

Düzenlenen  yarışmanın  jürisi, Google  UK´nin  gayrimenkul  Direktörü  Ben  WOOD,  Ulusal  Gayrimenkul  Profesyonelleri  Federasyon  Başkanı  Peter  Bolton  KING, FIABCI  başkanı  Christopher  HALL,  Uluslararası  Gayrimenkul  Birliği  Konsorsiyum´undan  Thijs  STOFFER, Avustralya  Mimarlar  Enstitüsü  Başkanı  Fiona  NİXON,  Belçika  FIABCI  Başkanı  Hendrik NELDE,  Alman Gayrimenkul  Birliği  Başkanı  Sven  JOHNS´  dan  oluşmaktadır. Bu jüri heyeti değişik ülkeden kabul edilen  39 projeden Selenium Twins´i birinci seçmiştir.

Aşçıoğlu Group,  24 Eylül 2010  Cuma günü,  Londra  Park  Lane  Otel´inde  verilecek  olan  gala  yemeğinde birincilik ödülünü alacak. Kazandığı bu ödül ile Selenium Twins logosunun altında  "Avrupa ve Afrika´nın En Prestijli Rezidansı" ibaresini kullanma hakkını kazanacak. 
 
Aşçıoğlu  Group  bu  ödülü  kazanarak,  rekabetçi  Avrupa  ve  Afrika  gayrimenkul  arenasında  projelerinin  farkını  ortaya  koymuştur.

Bu yılın  sonuna  doğru,  Amerika, İngiltere, Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki  tüm  birinciler  arasında  yapılacak yarışma  sonucu,  "Dünyanın  En  İyisi"  kategorisini  kazanan  belirlenecek  ve  27  Kasım  2010  Cumartesi  günü  Londra´da,  Royal  Lancaster  Otel´de  yapılacak  olan  gala  yemeğinde  duyurulacaktır.
 
Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu " Selenium Twins projesine ilk başladığımızdan günden beri ,yani  5 yıl önce, Türkiye´nin en saygın ailelerini bir çatı altında toplayacağımız, dünyanın en prestijli  inşaat malzemelerinin en son modellerini kullanacağımız ve dolayısıyla  dünyanın en prestijli rezidans projesini yapacağız diye iddia ediyordum . Çok şükür iddiamızı Türk milletine kanıtlamak için Allah bize bu fırsatı verdi. Biz 27 Kasım günü Londra´da Royal  Lancaster Otel´de  Selenium Twins projesi ile dünya ülkeleri projeleri  arasından  " Dünyanın en prestijli rezidansı " birinciliğini de kazanacağımızdan eminiz. Ocak 2011´de hafriyatına başlayacağımız  Ali Sami  Yen projesini de dünya konkurlarına girecek kalitede yapacağız. Türkiye´ye bu ödülü kazandırdığımız için gururluyuz" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Manzara ve yapı malzemeleri ile skor yaptı

Avrupa ve Afrika´da faaliyet gösteren 39 gayrimenkul profesyoneli arasında yapılan "Avrupa ve Afrika´daki En Prestijli Gayrimenkuller Yarışması´na katılan Aşçıoğlu Group derece yaptı.

Selenium Twins projesi ile yarışmaya katılan Aşçıoğlu Group, yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve yapı malzemesinin kalitesi ile birinci oldu. Selenium Twins, bu derece ile logosunun altına "Avrupa ve Afrika´nın En Prestijli Rezidansı" ibaresini kullanma hakkına sahip oldu. Yarışmanın galası 24 Eylül 2010 tarihinde Londra Park Lane Otel´inde yapılacak.

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yarışma sonucunun açıklanması üzerine yaptığı açıklamada beş yıl önceki iddialarının gerçekleştiğini söyledi. Türkiye´nin en saygın ailelerini Selenium Twins çatısı altında topladığını belirten Aşçıoğlu, "Projeye ilk başladığımız günden beri bir takım iddialarımız vardı. Bunlardan biriside rezidansta dünyanın en prestijli inşaat malzemelerinin son modellerini kullanarak dünyanın en prestijli rezidansını yapacağımız iddiası idi. Çok şükür iddiamızı Türk milletine kanıtlamak için Allah bize bu fırsatı verdi. Yıl sonuna doğru Amerika, İngiltere, Afrika ve Ortadoğu´nun tüm birincilerinin katılacağı `Dünyanın En İyisi´ kategorisinin belirleneceği yarışmada da Londra´dan birinci olarak döneceğimizden eminiz" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Gündemini meşgul eden Ali Sami Yen projesi hakkında da açıklama yapan Aşçıoğlu, "Ocak 2011´de hafriyatına başlayacağımız Ali Sami Yen projesini de dünya konkurlarına girecek kalitede yapacağız. Türkiye´ye bu ödülü kazandırdığımız için gururluyuz" dedi.
Avrupa ve Afrika´nın En Prestijli Rezidans yarışmanın jürisi ise birbirinden renkli isimlere ev sahipliği yapıyor. Google UK´nin gayrimenkul Direktörü Ben Wood, Ulusal Gayrimenkul Profesyonelleri Federasyon Başkanı Peter Bolton King, FIABCI Başkanı Christopher Hall, Uluslararası Gayrimenkul Birliği Konsorsiyum´undan Thijs Stoffer, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Başkanı Fiona Nixon, Belçika FIABCI Başkanı Hendrik Nelde, Alman Gayrimenkul Birliği Başkanı Sven Johns´dan oluşan jüri üyeleri farklı ülkeden kabul edilen 39 proje arasından Selenium Twins´i birinci seçti.
Emlakkulisi

İkizler Avrupa ve Afrika'dan iki ödülle döndü

2010 Avrupa ve Afrika'daki 39 seçkin gayrimenkul  profesyonelleri  arasında yapılan,  Avrupa ve Afrika'nın en prestijli gayrimenkulleri  sonuçları  açıklandı. Aşçıoğlu Group'un Beşiktaş Spor Kulübü arazisi üzerine inşa ettiği Selenium Twins, projesi yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve kullanılan yapı malzemesinin kalitesi  ile birinciliği kazandı. Aşçıoğlu Group,  24 Eylül'de Londra Park Lane Otel'indeki gala yemeğinde ödülünü alacak. Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu 'Selenium Twins projesine ilk başladığımızdan günden beri yani 5 yıl önce, Türkiye'nin en saygın ailelerini bir çatı altında toplayacağımız, dünyanın en prestijli inşaat malzemelerinin en son modellerini kullanacağımız ve dolayısıyla  dünyanın en prestijli rezidans projesini yapacağız diye iddia ediyordum. Çok şükür iddiamızı Türk milletine kanıtlamak için Allah bize bu fırsatı verdi' diye konuştu. Twins, İngilizce'de 'ikizler' anlamına geliyor
Akşam


Geri Dön