29 / 03 / 2024

Selim Kemahlı ile Leyla Tabrizi ev kavgası yaptı!

Selim Kemahlı ile Leyla Tabrizi ev kavgası yaptı!

Ayşe Kulinin oğlu Ömer Selim Kemahlı ile Çeşmedeki Sudan Palasın sahibi Leyla Tabrizi, ev yüzünden birbirine girdi. Sözlü tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayıp Tabriziye tokat atan Kemahlıyı personel dışarı çıkardı...



Ayşe Kulinin oğlu Ömer Selim Kemahlı ile Çeşmedeki Sudan Palasın sahibi Leyla Tabrizi, ev yüzünden birbirine girdi!Ünlü yazar Ayşe Kulinin oğlu, Case Productions adlı yapım şirketinin sahibi Ömer Selim Kemahlı, geçtiğimiz günlerde Alaçatıdaki Sudan Restoranda meknın sahibi Leyla Tabriziyle kavga etti. Sözlü tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayıp Tabriziye tokat atan Kemahlıyı personel ve müşteriler mekndan dışarı çıkardı.

Beni dolandırdı

Leyla Tabrizinin iddiasına göre Selim Kemahlı ve eşi Cristina Teutlinin Sudan Palas Otel ve Sudan Restorana iki yıldır ödemediği borçları vardı. Borcunu tahsil edemeyen Tabrizi, geçtiğimiz nisan ayında çifte kendi çatısı altında daha fazla barınamayacaklarını söyledi ve aralarındaki gerginlik de bu yüzden tırmandı: Selim Kemahlının 2007 Eylülünde Alaçatıda yaptığı üç günlük düğününün catering işini de ben üstlenmiştim ve paramı iki yıl boyunca alamamıştım. Başkalarını da dolandırdığını fark ettiğim için onunla iş ilişkimi tamamen kestim. Ancak eşinin ricası üzerine restoran ve otelde yeme, içme, konaklama hesaplarının açık kalmasına izin verdim. İyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. Geçtiğimiz nisan ayında hiçbir ödeme taahhüdünü yerine getirmedikleri için çatım altında daha fazla barınamayacaklarını söyledim. Kendisiyle savcılığa intikal etmiş dosyalarımız da vardı, ancak bir kadına saldıracak kadar çirkinleşebileceğini hiç düşünmemiştim.

Eşyalarını borca saydık

Tabrizi, Selim Kemahlının Facebooktaki sayfasına yazdığı mesajlarla kendisine iftira attığı gerekçesiyle de Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak şikayetçi oldu. Tabrizi, savcılığa sunduğu dilekçede de şunları öne sürdü: 2010 yılında otelin üst katındaki bir oda dört aylık bir süre için Ömer Selim Kemahlıya tahsis edilmişti. Fakat, taahhütlerini yerine getiremediğinden, odayı eşyalar borçlarına sayılmak üzere bana iade etti. Buna rağmen Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesine başvurup, eşyaların kendisine ait olduğunu iddia ederek tespit talebinde bulundu. Hl böyleyken, Facebookta onur, şeref ve saygınlığımı kırıcı yorumlar yaptı. Bunları okuyan bir grup müşteri de oda rezervasyonlarını iptal ettirdi.

Borcum varsa ispatlasın

Selim Kemahlı ise borcu olmadığı halde Tabrizinin evine el koyduğunu iddia etti: Ben Leyla Tabriziye dört sene önce düğünümün catering işini vermiştim ama eline yüzüne bulaştırdı. Misafirlerim onun yüzünden dışarıdan pizza alarak karınlarını doyurdu. Buna rağmen kendisine olan borçlarımı ödedim. Bir süre sonra beraber Sudan Palası kiraladık. O dönem Leyla Tabrizinin parası olmadığı için yedi yıllık kiranın bir kısmını ben ödedim. Bana ait olan taş evi de baştan aşağı yeniledim. Geçtiğimiz ağustos ayında Alaçatıya döndüğümde evimin tüm kilitlerini değiştirip kendisinin oturmaya başladığını gördüm. Hatta bazı eşyalarımı çalıp restoranda kullanmaya başlamıştı. Sonra da evi 450 TLden kiraya vermeye kalktığını öğrendim. Hemen savcılığa şikayette bulundum, jandarma tespit yaptı. Ruhsat iptali için belediye başkanıyla da konuştum. Elimde haklılığımı kanıtlayan evraklar var. Onun yaptığı hırsızlığı da belgeledim. Zaten bu kadın hakkında açılmış 12 dava var. Çalışanlarının maaşlarını ödemiyor, garsonlar küfürlerine dayanamadığı için işi bırakmış. Bunları mahalledeki herkes biliyor. Ben de Facebooktaki sayfama Dikkat edin, bu kadın dolandırıcıdır diye yazdım. Şimdi sayfamı kapattırmaya çalışıyor. Selimin borcu vardı, eşyalarına el koydum diyor. Madem borcum var, ispatlasın.

Gökhan KİMSESİZCAN/Hürriyet


Geri Dön