26 / 04 / 2024

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.



Makineden inşaata, enerjiden turizme kadar pek çok sektörde faaliyet gösteren Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.


150 milyon euro’yla Türkiye - İtalya tarihinin en büyük yatırımına imza atan Uyar ailesi, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan otellerini sık sık ziyaret ediyor. Havaların ısınmasını fırsat bilen Selim Uyar ve eşi Sevim Uyar, hafta sonu  Venedik şehir merkezine tekneyle sadece birkaç dakikalık mesafede; muhteşem bahçeleri ve lüks odalarıyla adından söz ettiren otellerini İstanbul’daki dostlarına tanıttı. Enerji depolamak için yapılan kısa tatilde misafirler, Instagram’dan fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.


Milliyet


Geri Dön