24 / 04 / 2024

Selin Yapı Rings İstanbul'da 60 ay vade imkanı!

Selin Yapı Rings İstanbul'da 60 ay vade imkanı!

Selin Yapı Sancaktepe'de yer alan 'Rings İstanbul' projesindeki bahçeli, teraslı evleri ve home ofisleri satışa çıkardı. Hemen teslim evlerde banka kredisi kullanmadan da ev sahibi olmak mümkün.




Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de geliştirilen Rings İstanbul'da geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evler ile Rings AVM üzerinde bulunan home ofis evler satışa sunuldu. Oturumun başladığı projede banka kredisi kullanmak istemeyenler vade farkı ödemeksiniz şirket bünyesinde sunulan 60 ay vade imkânından da yararlanabiliyor. Aynca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden saüş yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. Kampanya kapsamında evlere kira oder gibi 1.790 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün. 


ORMANA KOMŞU

 Anadolu Yakasının son iki ormanından biri olan Aydos'a komşu Rings İstanbul'da 499 ev yer alıyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi'ne 15, Boğaziçi Koprusu ne 15, FSM Köprüsüne ise 20 dakika mesafede yer alıyor. 


Hürriyet


Geri Dön