29 / 03 / 2024

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.



AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden 102’si gözaltına alındı. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen ve "Terör örgütüne üye olmak", "Terör örgütüne finansman sağlamak" ve "Suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak" suçlarından tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye yükseldi.


Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!



46 KİŞİ SERBEST

13’ü mahkemeden olmak üzere 46 şüphelinin serbest kaldığı soruşturma kapsamında İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’ın savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Aralarında Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’ın da bulunduğu 7 şüpheli adliyenin nezarethanesinde bulunurken 32 şüpheli ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.



Fikret İnan teslim oldu!


Serdar İnan gözaltına alındı!



Hürriyet


Geri Dön