20 / 04 / 2024

Serdar İnan: Sign of the city rekabeti arttıracak!

Serdar İnan: Sign of the city rekabeti arttıracak!

Sign of The City Awards’da, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “Bu sene ilk kez ödüllerini dağıtan yarışmanın yeni projelerde rekabeti arttıracağına ve en iyisini yapma isteğini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.





İnanlar İnşaat’ın İstanbul Feriköy’de yer alan ‘Terrace Feri’ projesi, Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta tamamlanan projeler kategorisinde “En İyi Dönüşüm Projesi” ödülüne değer görüldü. Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini ve prestijli projelerini bir araya getiren Sign of the City’nin sektörde önemli bir ihtiyaca cevap veren, heyecan verici bir girişim olarak değerlendiren İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “Sign of the City Awards, sektör için önemli bir adım. Farklı isimleri bir araya getirerek görüş alışverişi yapmalarını sağlayan Sign of the City Awards ödülleri sektörün geleceğinin belirlenmesi adına özel bir rol üstlendi. Bu sene ilk kez ödüllerini dağıtan yarışmanın yeni projelerde rekabeti arttıracağına ve en iyisini yapma isteğini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi. 




Türkiye Sınırını Aşacak 

Sign of The City’nin , gelecekte Türkiye sınırlarını aşıp, bölge çapında prestije sahip bir organizasyon olacağını belirten İnan, devam eden ve yeni projeleriyle ileriki yıllarda da Sign of The City Awards’da yer alacaklarını ifade etti. İnan, Terrace Feri’nin 2012 yılında, dünyada gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden International Property Awards’da Avrupa’nın ve Türkiye’nin “En İyi Dönüşüm Projesi” ödülünü kazandığını söyledi. 50. Yılda Hedef Büyüttü 2014’ün İnanlar İnşaat için hareketli bir yıl olduğunu söyleyen Serdar İnan, “ Kazandığımız uluslararası ödüllerle ülkemizi başarıyla temsil ettiğimiz, tamamlanan projelerimizi her zamanki gibi söz verdiğimiz zamanda, söz verilen şekilde teslim ettiğimiz, yurtdışında önemli satışlar gerçekleştirdiğimiz bir yıl olarak hatırlayacağımız 2014 yılı, 2015 hedeflerimizin çıtasını yükseltti. 



2015 yılında, 50. yılımızın heyecanı ve deneyimi ile yepyeni projelere start vereceğiz. İstanbul’un yaşam ve yatırım için en avantajlı lokasyonlarında, farklı konseptler ile yükselecek projelerimizde hedefimiz; her zaman olduğu gibi İstanbul yaşamına kalite ve değer katmak” diye konuştu. 



 Hürriyet





Geri Dön