29 / 03 / 2024

Serdar Ortaç: TOKİ'ye para bağışlarım!

Serdar Ortaç: TOKİ'ye para bağışlarım!

Kuruçeşme'de bir balıkçıda yemek yerken görüntülenen Serdar Ortaç, Haitili depremzedeler için düzenlenen yardım konserine katılmamasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu



Haiti'den önce Elazığ'daki depremzedelere yardım edilmesi gerektiğini söyleyen ünlü şarkıcı, 'Haiti'ye yardım edeceğime TOKİ'ye para bağışlarım. Öncelikli olarak ülkemizdeki kimsesizlere ve diğer ihtiyacı olan insanlara yardım etmeliyiz' diye konuştu.
Akşam/Sayit DURMAZ

Basında yer alan diğer haberler;

Benim için önce kendi ülkem daha sonra Haiti gelir
 
Serdar Ortaç, Haiti'ye yardım için konser teklifi aldığını söyledi: Ama benim için önce ülkem gelir, önce Haiti değil, Hakkari için sahneye çıkarım

Türk Polis Teşkilatı Dul ve Yetimleri Vakfı (TEYEV) yararına Haliç Kongre Merkezi'nde bir konser veren Serdar Ortaç, polis ailelerini coşturdu. Ortaç, konser öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Haiti'ye yardım için konser vermemi teklif ettiler ama benim için önce ülkem gelir, önce Haiti değil, Hakkari için sahneye çıkarım" dedi. Geçmişte yaptığı hatalarıyla yüzleştiğini de belirten Ortaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla yaptığı toplantıya da destek verdi. "Zamanında ben de bu konuda pek çok hatalar yaptım" diyen Ortaç, sözlerine şöyle devam etti: "İnsanları sorgusuz sualsiz yargıladığımız dönemlerdi. Bu konuda defalarca özür diledim ama bazen hatalar oluyor." Kürtçe şarkı söylemenin kendi sesine yakışmayacağını ifade eden ünlü popçu, "Bana uymaz, yakışan insanlar söylesin. Ama yıllar önce askerlik meselesi yüzünden Mamak Cezaevi'nde yatarken bir arkadaşım bana Kürtçe bir şarkı dinletti, ben de çok beğenip o parçaya Türkçe söz yazdım. Ama onun Kürtçe bir parça olduğunu söylemek o dönemde ters kaçıyordu. Şimdi durum değişti!" diye konuştu.
Sabah

HAiTi YERiNE TOKi'YE YARDIM EDiN

Haiti için düzenlenen yardım konserini eleştiren Ortaç,önceliklerini sıraladı. "Haiti'ye yardım edeceğime TOKİ'ye para bağışlarım. Önce sıralamamızı belirleyelim. TOKİ'ye yardım et, kimsesize yardım et. Acı çekene yardım et. Sonra sıralamada hayvanları koruyalım. Bizimle yaşasın diye. Kızılay sağa sola gideceğine Elazığ'a gitsin. Kızılay'ın daha önemli işi var.   TOKİ  oraya ev yapacak. Ne oldu Haiti'ye yardım konserinde ne oldu? 60 milyar para toplanmış. Sanatçılara da diyorum ki, 20 kişi toplanıp konser veriyorsunuz. Nereye yardım edeceğinize  düşünün."

"Eurovision'dan banane"
Manga'nın Eurovision'da seslendireceği şarkıyı beğendiğini dile getiren Ortaç, "Benim ilgi alanım değil ama güzel. Dereceye girer herhalde ama banane" diye konuştu.

İBRAHİM ŞAHİN/Milliyet


Geri Dön