25 / 04 / 2024

Serhan ve Baran Süzer yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu!

Serhan ve Baran Süzer yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu!

RITZ Carlton, KFC, Pizza Hut gibi markalarının temsilcisi turizm, gayrimenkul, enerji ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Süzer Holding'in veliahtları Serhan ve Baran Süzer yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu



RITZ Carlton, KFC, Pizza Hut gibi markalarının temsilcisi turizm, gayrimenkul, enerji ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Süzer Holding'in veliahtları Serhan ve Baran Süzer yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu. Süzer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adı altında kurulan şirketin sermayesi 100 bin TL. 19 Nisan'da resmi kayıtları yapılan Süzer Gayrimenkul faaliyetlerini Süzer Plaza'dan yürütecek.

Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevine Süzer Holding CEO'su Sami Çakır, Başkan yardımcıları Serhan ve Baran Süzer, Yönetim Kurulu Üyesi ise Kemal Yılmaz seçildi. Serhan Süzer Süzer Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Baran Süzer ise Süzer Grubu Finans Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor.

Süzer Gayrimenkulün faaliyet alanları arasında yurtiçinde ve yurtdışında konut projeleri, toplu konutlar, prefabrik, otel, tatil köyü inşaatları yapmak bulunuyor.
Hürriyet


Geri Dön