25 / 04 / 2024

Serik'teki tapu dağıtım törenine Demet Akalın katıldı!

Serik'teki tapu dağıtım törenine Demet Akalın katıldı!

Antalya Serik'in en büyük sorunu olarak görülen tapular vatandaşlara dağıtıldı. Düzenlenen törende sanatçı Demet Akalın sahne aldı. 



Antalya Serik'te vatandaşlar tapularına kavuştu. Serik’in gelişip büyümesinin önündeki en büyük engel olan tapu sorunu, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından çözüldü. Milliyet'te yer alan habere göre, törenle dağıtılan gecede sanatçı Demet Akalın sahne aldı. Çınaraltı Meydanı’nda düzenlenen törenle 70 yıldır tapu mağduru olan vatandaşlar tapusuna kavuştu.

Tapu sorunu tarih oldu

Serik’te tapu sorununun artık tari olduğunu söyleyen Çalık, "Neredeyse Cumhuriyet tarihimiz ile yaşıt, ilçemizin kangren olmuş sorununu dört yıllık hummalı bir çalışmadan sonra çözdük” diye konuştu. Tapu sorunun çözümmek için çok çalıştıklarını belirten Başkan Çalık, "Bu işin çözümü noktasında, kırtasiye için 5 ton kağıt harcandı. 2 milyon fotokopi çekildi. Binlerce posta tebliği işlemine yardım sağlandı. Bütün bu işler için 15 eleman görevlendirdik. Gerçekten geriye dönüp baktığımız zaman nasıl büyük bir işin üstesinden geldiğimizi daha da iyi anlıyoruz" dedi.

Adaylık sinyali

Gelecek dönemde de büyük adımlar atacaklarını vurgulayan Çalık, "Hizmet noktasında tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, büyükşehir belediyemize, ekibimize ve bize her zaman güvenen değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Serikli hemşehrilerim bu hizmetleri yapanlara her zaman minnettardır. Tapu sorununun çözümünde adil bir karar vererek işi sonuçlandırma iradesi gösteren hakimlerimize, Ankara’da ve Serik’te işi tekemmül ettiren tüm adliye mensuplarına, yakın ilgi ve takiplerini gördüğümüz eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Mal Müdürlüğüne, Milli Emlak Genel Müdürlüğüne, Antalya milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Merkez, il ve ilçe teşkilatlarımıza, her türlü çalışmamızda işlerimizi kolaylaştıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes TÜREL’e, gece gündüz bizimle birlikte koşturan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Hasan Kozan’a, bu yolda Ankara’da çalışan tüm ilgili bürokratlara, Serik Kaymakamlığımıza, Serik Tapu Müdürlüğüne ve personellerine teşekkürü bir borç bilirim. Serikli bu hizmetleri yapanlara minnettardır" açıklamasında bulundu. 
 


Geri Dön