17 / 04 / 2024

Serkan Savu: Depreme karşı güvenli yapılar yapıyoruz!

Serkan Savu: Depreme karşı güvenli yapılar yapıyoruz!

YEDSA İnşaat Genel Mudürü Serkan Savu, projelerinde depreme karşı ekstra yatırım yaparak, güvenli yapılar inşa ettiklerini kaydetti. Yeni projeler yapacaklarını da söyleyen Savu, 2014'te Saluspark 2'nin startım vereceklerini açıkladı.




YEDSA İnşaat Genel Mudürü Serkan Savu, projelerinde depreme karşı ekstra yatırım yaparak, l ' güvenli yapılar inşa ettiklerini kaydetti. Yeni projeler yapacaklarını da söyleyen Savu, 2014'te Saluspark 2'nin startım vereceklerini  açıkladı. 


 Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı'nda Salusklasik Projesini gün ışığına çıkartan Yedsa İnşaat, bu yıl 26'ncısı düzenlenecek fuarda da Saluspark 2'nin tanıtımını yapacak. Proje ile ilgili bilgi veren Firma Genel Müdür Seıkan Savu. en büyük farklarından birinin depıem için ekstra çalışmaları olduğunu söyledi. Savu, devam eden Salusklasik ve yeni projeleri Saluspark II hakkında şunlan söyledi: "Salusklasik'te betonarme kazıklar üzeıine 1 metre yüksekliğüıde tek parça radye jeneral temel sistemi mevcuttur. 

Yeni depıem yönetmeliği standartlarının üzerinde güvenlik sağlayan C30 Betonarme Betonu ve S420A sınıfı sertifikalı ve TSEli inşaat demül kullanılmıştır. Ayrıca mevcut zemin fore kazık sistemi ile iyileştirilerek bloklaı altına 238 adet çapı 70 santimetre, boyu 17 metre beton kazrklardan oluşan zemin sistemi uyguladrk. Kısaca Bursa 'mn deprem açısmdan en güvenli evlerini yapıyoruz. Salusklasik. Nilüfer 'in en gözde projelerinden biri. Projemiz. 3 +1 ve 4 + 1 normal daüeler ve çatr dublekslerinden oluşuyor. Yüzme havuzu, saunalar, kapalı otopark, çift asansör, fitness center, çocuk oyun parkı ve daha birçok özellik var." 


"İDDİAMIZI KORUYORUZ" Fuarla birlikte yeni projeleri Saluspark II'ye başladıklar im dile getiren Savu. "Bu iki projenin en önemli yanr deprem açrsından diğerlerinden farklı olmasıdır. Diğer projemiz gibi bu yatırımımız da havuz, fitness. 

kapalı otoparkı ve adet mağazanın bulunduğu donanımlı bir çalrşma. Burada 4+ 1 ve 3 + l daire seçeneklerimiz var. Bu proje ile de iddiamızı koruyoruz" diye konuştu. 


"BU YIL GÜZEL OLACAK" Bu yılın 2'nci çeyreğine pozitif baktıklaıını da söyleyen Savu, inşaat sektörü açısından güzel bir yıl geçireceklerini söyledi. 

Savu, "Bursa hızla büyüyen ve göç alan bir kent. Bizim tüm projeleri şehrin Batısında yapıyoruz. Bu yılm konut sektörü açısmdan güzel gececiğine inanıyotum" dedi.


Hürriyet Bursa


Geri Dön