26 / 04 / 2024

Servotel Corporation 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

Servotel Corporation 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.




Türkiye’nin yanı sıra 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.


Servotel Corporation olarak gayrimenkul ve turizm sektörlerine verdikleri hizmetlerle önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını ifade eden Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, “Servotel bir projeye arazinin tedarik edildiği ilk günden, hatta bazen tedarik öncesinden itibaren fizibilite, değerleme, proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı veriyor. Başta Türkiye olmak üzere Doğru Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, CIS ülkeleri, Hint Okyanusu ve Amerika’nın da dâhil olduğu bir coğrafyada yatırım ve geliştirme danışmanlığı verdiğimiz projelerimiz var” diye konuştu. Servotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil ise “Beyaz Etiketli İşletme” sisteminin yanı sıra mega otel, karma kullanım ve masterplan projelerinin de içinde olmaya devam ettiklerini söyledi. Danışmanlık verdikleri masterplan projelerine örnek olarak Fiba Holding Alemdağ, Türkerler  İzmir  Halkapınar projelerini örnek gösteren Ayla Heyfegil, “Başta Türkiye’nin üç büyük kenti olmak üzere gerek şehirleri markalaştıracak gerekse yeni pazarlar yaratacak mega projelere, pazarlama ve yönetim danışmanlığı veriyoruz” dedi.



Hürriyet



Geri Dön