17 / 04 / 2024

Setur Kuşadası Marina Çarşı'dan alışveriş yapanlar kazanıyor!

Setur Kuşadası Marina Çarşı'dan alışveriş yapanlar kazanıyor!

Setur Kuşadası Marina Çarşı’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Rixos Bodrum’dan konaklama , Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi kazanma fırsatı elde edecek...




Setur Kuşadası Marina Çarşı’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Rixos Bodrum’dan konaklama , Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi kazanma fırsatı elde edecek.


Dinginlik ve huzuru, Kuşadası’nın tarihi dokusu ve eğlencesiyle birleştiren Setur Kuşadası Marina, çarşı içerisinde bulunan mağazalardan gün içerisinde her 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçilerine çekilişe katılma şansı sunuyor. Katılımcılardan çekilişi kazanan 3 kişiye 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında çift kişilik Rixos Bodrum konaklama, 31 Mayıs tarihinde Kuşadası kalkışlı çift kişilik Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi hediye ediliyor. 


29 Ocak’ta başlayan ve 23 Mart’ta sona eren kampayaya, Polo Garage, Madame Coco, Ayyıldız, Penti, Mudo, Ketchup, Us Polo, Punky Fish, Sunstop Gözlük, Flormar, Smile, Taka, B&G Store,Akalın Ayakkabı, Ataköy Ayakkabı, Mudo Aksesuar, Artı Optik,Watsons mağazaları ve Cafe Marin,Efes Beer Cafe, Bomonti Cafe, Tranch Cafe, Kahve Dünyası, Burger King, Pasoport Pizza, Sampi, Kumru Adası, Köfteci Ramiz, Moda Çiçekçilik, D&R ve Migros markaları 


Çekilişi 31 Mart saat 12.30’da gerçekleştirilecek olan kampanyanın sonuçları, 2 Nisan’da Milliyet Gazetesi aracılığıyla açıklanacak. Katılımcılar, kampanya katılım noktasında görevlendirilen kişilerden alışverişleri doğrultusunda, ad, soyad, adres, mağaza gibi bilgilerin bulunduğu kuponlarını çekiliş numarasıyla beraber alabilecekler.



Geri Dön