29 / 03 / 2024

Seyidoğlu kahvaltı büfeleri açacak!

Seyidoğlu kahvaltı büfeleri açacak!

Gıda Sektörünün öncü firmalarından Seyidoğlu Helva-Reçel, mağazalaşma çalışmalarına farklı bir konseptle devam ediyor. İstanbul genelinde 14 mağazayla hizmet veren Seyidoğlu, sadece kahvaltı alanında hizmet verecek olan 50 büfe daha açacak



Gıda Sektörünün öncü firmalarından Seyidoğlu Helva-Reçel, mağazalaşma çalışmalarına farklı bir konseptle devam ediyor. İstanbul genelinde 14 mağazayla hizmet veren Seyidoğlu, sadece kahvaltı alanında hizmet verecek 50 büfe daha açacak. İlk mağazayı Bayrampaşa'da açtıklarını ve 3 ay içinde 10 büfe daha açacaklarını açıklayan Genel Müdür Mehmet Göksu, 'Kahvaltı büfelerinde, helva, baklava pasta gibi ürünlerin satışı olmayacak. Sadece kahvaltı alanında markalaşacak. Seyidoğlu olarak ilk defa francheise sistemine başvuracağız. 40-50 metre karelik büfeleri iş merkezleri ve sanayi siteleri gibi çalışan nüfusun yoğun olduğu bölgelere kuracağız. Kahvaltı büfeleri ile Türkiye genelinde mağazalaşmanın da ilk adımını atmış olacağız. İlk etapta 2 milyon TL yatırım yapacağız. Bu yatırımımızla 200 kişiye de ek istihdam imkanı doğacak' diye konuştu.

Seyidoğlu ilk defa Türkiye Geneli Francheise verecek
çalışan nüfusun yoğun olduğu cadde ve iş merkezlerinin yanına kurulacak kahvaltı büfeleri çeşitliliğiyle de göz dolduracak. Antep, Van, Erzurum, Erzincan gibi yörelerin kahvaltı ürünlerin yanı sıra Ege, Karadeniz, İç Anadolu gibi bölgesel tatlara da yer vereceklerini anlatan Göksu, Seyidoğlu kahvaltı büfelerinde vitamin bardan çaya, unlu mamullerden tost ve soğuk sandviçlere kadar zengin bir menüyle müşterileri ağırlayacaklarını ifade etti. Türkiye'de kahvaltı pazarının her geçen gün hızla büyüdüğüne dikkat çeken Mehmet Göksu, 'Seyidoğlu olarak zaten köklü bir şarküteri deneyimine sahibiz. 1 yılı aşkın AR-GE çalışmasının ardından kahvaltı pazarında yer almaya karar verdik. Pazarda var olan rakiplerin dışında bugüne kadar hiç uygulanmamış bir konsepte sahibiz. Tasarımından içeriğindeki ürün zenginliğine kadar geniş bir yelpazede müşteriye hitap edeceğiz. Kısa zamanda arka arkaya 10 büfe daha açarak bayi ağımızı kuracağız. İlk etapta 2 milyon TL yatırım yapılan kahvaltı büfeleri 200 kişiye de iş imkanı sağlayacak. Marmara bölgesiyle başladığımız yatırımlara başta büyük şehirler olmak üzere Türkiye genelinde şubeleşerek devam edeceğiz. Franchising sistemi ile en az 50 girişimciyi kendimize ortak edeceğiz. 2 yıl içinde 100 şubeye ulaşmayı planlıyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte 2011 yılı için 50 Milyon TL ciro hedefliyoruz. Kahvaltı büfelerinin yaygınlaşmasıyla toplam çalışan sayımız 700'e yaklaşacak' ifadelerini kullandı.
Milliyet


Geri Dön