19 / 04 / 2024

Seyrantepe için dört firma şartname aldı

Seyrantepe için dört firma şartname aldı

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi ve ondan sonraki aşamalar hakkında kamuoyunda oluşan tereddütleri gidermek üzere, yarın inşaat alanında bir basın toplantısı düzenleyecek



Bayraktar, yaptığı açıklamada, inşaat alanında düzenleyeceği basın toplantısına Galatasaray Spor Kulübü'nün yöneticilerinin de katılacağını söyledi. İhale, şimdiye kadar geçen inşaat süreci ve bundan sonraki uygulamalar konusunda kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapıldığına işaret eden Bayraktar, bu tür spekülasyonları önlemek üzere Galatasaray yöneticileri ile birlikte kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti. Sözleşmesi feshedilen yüklenici firmaya yönelik hukuki işlemlerin,  şartname çerçevesinde sürdüğünü vurgulayan Bayraktar, “onu da koruyoruz ve şartnamede öngörülmeyen hiç bir uygulama yapmıyoruz” dedi. Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi için 27 Temmuz'da yapılacak yeni ihaleye katılmak için aralarında Aşçıoğlu İnşaat'ın da bulunduğu 4 büyük firmanın geçen cuma günü itibariyle şartname aldığını bildirdi ve bu sayının artmasını beklediklerini söyledi. 
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

'Seyrantepe'ye dört talip var, Talu'nun hakları korunacak'

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi hakkında kamuoyunda oluşan tereddütleri gidermek üzere yarın inşaat alanında bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Bayraktar, basın toplantısına Galatasaray Spor Kulübü'nün yöneticilerinin de katılacağını söyledi. İhale, şimdiye kadar geçen inşaat süreci ve bundan sonraki uygulamalar konusunda kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapıldığına işaret eden Bayraktar, bu tür spekülasyonları önlemek üzere Galatasaray yöneticileri ile birlikte kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

KATILIMDA ARTIŞ BEKLİYORUZ
Sözleşmesi feshedilen yükleniciye (Eren Talu) yönelik hukuki işlemlerin, şartname çerçevesinde sürdüğünü vurgulayan Bayraktar, "Onu da koruyoruz ve şartnamede öngörülmeyen hiçbir uygulama yapmıyoruz'' dedi. Bayraktar, 27 Temmuz'da yapılacak yeni ihaleye katılmak için aralarında Aşçıoğlu İnşaat'ın da bulunduğu 4 büyük firmanın Cuma günü itibariyle şartname aldığını bildirdi ve bu sayının artmasını beklediklerini söyledi.
Sabah

TOKİ: Seyrantepe için dört firma şartname aldı

TOKİ Başkanı Bayraktar, 'Kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapıldı' dediği Seyrantepe ihalesi için dört firmanın şartname aldığını açıkladı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi ve ondan sonraki aşamalar hakkında kamuoyunda oluşan tereddütleri gidermek üzere, yarın inşaat alanında bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
GS yöneticileri de katılacak
Erdoğan Bayraktar, yaptığı açıklamada, inşaat alanında saat 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısına Galatasaray Spor Kulübü'nün yöneticilerinin de katılacağını söyledi.
İhale, şimdiye kadar geçen inşaat süreci ve bundan sonraki uygulamalar konusunda kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yapıldığına işaret eden Erdoğan Bayraktar, bu tür spekülasyonları önlemek üzere Galatasaray yöneticileri ile birlikte kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.
Sözleşmesi feshedilen yüklenici firmaya yönelik hukuki işlemlerin, şartname çerçevesinde sürdüğünü vurgulayan Bayraktar, “onu da koruyoruz ve şartnamede öngörülmeyen hiç bir uygulama yapmıyoruz” dedi.
Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi için 27 Temmuz'da yapılacak yeni ihaleye katılmak için aralarında Aşçıoğlu İnşaat'ın da bulunduğu 4 büyük firmanın Cuma günü itibariyle şartname aldığını bildirdi ve bu sayının artmasını beklediklerini söyledi.
Radikal


Geri Dön