23 / 04 / 2024

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.



NUROL GYO'nun istanbul Seyrantepe'de yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Lıfe'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa surede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule deki daireler satışa çıkıyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan proje. Belgrad Ormanı nın yanında yükseliyor. Türkiye'de büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Karan tarafından tasarlanana Nurol Lıfe'ın, pencereleri açılan. taş duvarlarıyla nefes alan, 4 mette tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri, kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaad ediyor. Iç mimarisi unlu tasarım ofisi Autoban tarafından üstlenilen ve kaliteli malzemeler kullanılarak hayata geçirilen Nurol life projesinde stüdyo daireden 4+1 e kadar 476 adet kule daire, 14 adet penthouse, 26 adet teras ev, 50 adet ofis bulunuyor. 




MİSAFİRE ÖZEL EV 

Nurol Life'ın, yeni biı residence konseptiyle hayatı kolaylaştıran lüksleri de içinde barındırdığına dikkat çeken şirket yetkilileri. "Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel Misafir Evi, acil bir İşiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz Evcil Hayvan Bakımı, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için Sinema Odası, dünya lezzetlerini kapınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga Dans Püates Studyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa&Sauna-Buhaı Odaları, tum ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları, en sağlıklı besinleri 7 gün kapınıza getiren Organik Bahçe Hizmeti Nurol Lıfe'ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçı" dedi. 



Maslak ve Levent'in hemen yarımda konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerüıe yakınlığı ile öne çıkıyor. Turk Telekom Arena'nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor. 



Hürriyet 



Geri Dön