19 / 04 / 2024

Seyrantepe Skyland İstanbul projesi Ocak'ta teslim!

Seyrantepe Skyland İstanbul projesi Ocak'ta teslim!

800 milyon dolarlık yatırımla İstanbul Seyrantepe’de hayata geçirdiği Skyland İstanbul projesinde sona gelen Eroğlu, şimdi de 1 milyarlık gayrimenkul yatırımına hazırlanıyor.



İSTANBUL Seyrantepe’de yer alan Skyland İstanbul projesini tamamlamak üzere olan Eroğlu, 1 milyar liralık yeni yatırıma hazırlanıyor. Yeni gayrimenkul yatırımlarının Güneşli ve Kartal’da yer alacağını, bir de Antalya bölgesinde alışveriş merkezi başlayacaklarını belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu “Şu anda Edirne’de de bir alışveriş merkezi projemiz var. 200 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaşıyoruz. 2017 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığı kurma hedefimiz var” dedi.


OCAKTA TESLİM 

Skyland İstanbul’un 800 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, “Projenin inşaatı uzun sürer gibi oldu ancak şimdi hızlandık. Çok sert bir zeminle karşılaştık ve bizi 6-7 ay uğraştırdı. Bu nedenle 2-3 ay gecikmemiz olsa da projeyi Ocak 2017’de teslim edeceğiz” diye konuştu. Projede satışa açtıkları bölümün yüzde 65’inin satıldığını ifade eden Eroğlu, “1000 rezidansın yüzde 70’ini sattık, 504 ofiste de yüzde 40’lardayız. Rezidanslarda metrekare fiyatımız 10 bin 500 ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor. Satışa başladığımızda bu rakam 5 bin 500 lira seviyesindeydi” dedi. 


KÖRFEZ’DEN TALEP VAR

Eroğlu, projenin oteline de Körfez Bölgesi’nden talep olduğunu, otelin tamamını alıp ‘serviced apartment’ (otel konsepti) olarak işletmek isteyen yatırımcıların olduğunu belirtti. Seyrantepe bölgesinde, Seyrantepe TT Arena Stadı’na komşu bir lokasyonda hayata geçirilen projede, banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade imkânı ile rezidanslarına 165 bin TL, ofislerine ise 249 bin TL peşinat ile sahip olma fırsatı veriyor. Projede hiç peşinatsız yüzde 0.69 faiz oranı imkanı da bulunuyor.


MEXX YIL SONU GELİYOR

Tekstil sektöründe Türkiye’de ve uluslararası pazarda Loft ve Colin’s markalarıyla faaliyet gösteren Eroğlu Holding, 2014 yılı sonunda iflas ettiğini açıklayan Hollanda menşeli moda devi Mexx’i satın almıştı. Mexx için yıl sonunda büyük bir lansmana hazırlandıklarını dile getiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Şu ana kadar 10 tane yer kiraladık. 5’inin dekorasyonu devam ediyor. İstiklal Caddesi ve bazı büyük alışveriş merkezlerinde yer alacağız” diye konuştu. Nurettin Eroğlu, Colin’s markasının 760 mağazaya ulaştığını, bu mağazaların 200’ünün Türkiye’de geri kalanının yurtdışında yer aldığını ifade etti. 



Çağrı Merkezi: 444 5 SKY (759) 

Web sitesi: http://www.skylandistanbul.com/ 


Hürriyet 


Geri Dön