20 / 04 / 2024

Seyrantepe Stadı bugün açılıyor!

Seyrantepe Stadı bugün açılıyor!

Açılışa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın yanı sıra 150 kulüp başkanı katılacak. œAslan konsepti üzerinden yola çıkılarak hazırlanan ışık ve ses gösterileri yapılacak



Galatasaray, yeni stadı Türk Telekom Arena"daki ilk maçında 20.45"te Ajax"ı konuk ediyor

Açılışa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın yanı sıra 150 kulüp başkanı katılacak. œAslan konsepti üzerinden yola çıkılarak hazırlanan ışık ve ses gösterileri yapılacak. Kenan Doğulu konser verecek.

Galatasaray"ın sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynayacağı œAli Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadının resmi açılışı bugün yapılacak. Beypazarı şžeker maçıyla Ali Sami Yen"e veda eden Aslan, yeni yuvası niteliğindeki statta ilk karşılaşmasını Ajax"la yapacak. Saat 20.45"te start alacak özel müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek.  

17.00"DEN SONRA ARAç ALINMAYACAK

Türk TelekomˆArena, tören için saat 14.00"te kapılarını futbolseverlere açacak. Otopark alanları ise 13.00"te giriş kartı, loca ve VIP koltuk sahiplerine açılacak. Önceden temin edilmiş, geçerli sezonluk kart veya maç biletine sahip olanlar 17.00"ye kadar stattaki yerlerini alacak. Bu saatten sonra stada ve çevresine kimse sokulmayacak.

GÜL VE ERDOĞAN BİRLİKTE KATILACAK

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan"ın yanı sıra 150 kulüp başkanı da katılacak. 2 metre çapındaki davulların kullanılıp, 90 dansçının ve sürprizlerin yer alacağı gösterileri hazırlayan Kanadalı yönetmen Villeneuve, gerekli malzemeleri 4 kamyonla İstanbul"a getirdiklerini belirtti.  

52 bin 647 koltuk, 4500 kapasiteli kapalı otopark

Toplam 52 bin 647 kapasiteli Türk Telekom Arena Stadı"nın eni 190, boyu 228 metre. 4 bin 500 kapasiteli kapalı otoparkı bulunan statta; 3. ve 4. katlarda satışa sunulan; 6, 8, 10, 12, 15 ve 18 kişilik olmak üzere toplam 157 loca ve 4 bin 845 VIP koltuk yer alıyor. Ayrıca VIPˆsalonları, loca-VIP koltuklara özel stat içi otopark alanları, özel giriş ve araç alanları var.

Arena"da şölen 18.00"de başlayıp 02.00"de bitecek

TTˆArena"nın açılış töreni 18.00"de Kenan Doğulu konseriyle start alacak. 19.30"daˆœAslan konseptli ayak sesi ve kükreme efekt gösterisi. 20.00"de orta sahaya GSˆbayrağı dikilmesi. 20.30"da Aslan"ın ayak sesleri ile futbolcuların sahaya çıkışı. 20.45"te Galatasaray ile Ajax maçı. 22.30"da gösterilerin sürpriz bölümü var. Kapanış töreni 02.00"de gerçekleştirilecek.

TTˆArena"ya nasıl gidilir

İETT Seçeneği: Beylikdüzü-Avcılar-Başakşehir-K.çekmece-B.çekmece-Bakırköy ve Esenler duraklarından, ASY Stadı"nın arkasındaki duraklar ve Ümraniye Tepeüstü"nden 11.45 ile 16.00 arasından otobüs seferleri yapılacak.

Metro seçeneği: Hacıosman-İTÜ Ayazağa ve Taksim-Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağından Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak. Gündüz 12.00 ile gece 02.00 arası seferler yapacak. Bileti olmayan Seyrantepe metrosuna alınmayacak.

TT Arena"dan nasıl çıkılır

Galatasaray-Ajax maçının oynanacağı Türk Telekom Arena"dan dönüşte metroyu kullanacak olan taraftarlar saat 02.00"ye kadar tünellerden geçerek aktarmasız, direkt seferlerle yolculuk edebilecek. İETT"yi kullanacak futbolseverler ise Başakşehir, Esenkent istikameti için stadın batı tarafındaki Cendere yoluna iniş yaparak, Mecidiyeköy ve Ümraniye-Tepeüstü durakları istikametine gidecekler olan taraftarlar da TEM üstünde bulunan Seyrantepe Köprüsü üzerinden stattan ayrılabilecek.

Star


Geri Dön