19 / 04 / 2024

Seyrantepe Stadı yeniden ihaleye çıkıyor!

Seyrantepe Stadı yeniden ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesi için 9 Eylül Çarşamba günü hak ediş ödemek suretiyle ihaleye çıkacak



TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Şişli Ayazağa'da Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatı ikmal işinin kısa sürede başlatılması için İdarece yeterli görülen 7 firmanın davet
edilmesi suretiyle 9 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da Kamu İhale Mevzuatı hükümlerine tabi olarak hak ediş ödemek suretiyle ihale yapılacak.
AA

İlgili haberler:

Seyrantepe'yi  TOKİ  yapacak

Seyrantepe ihalesi iptal edildi

TOKİ bugün Seyrantepe için ikinci oturum yapacak

Erdoğan Bayraktar: Seyrantepe'de pazarlık ederiz

Seyrantepe'ye üç teklif!

Seyrantepe ihalesi bugün yeniden!

Seyrantepe ihalesinde teklifler yarın alınacak

Seyrantepe gelecek sezona yetişmeyebilir

Realistanbul Seyrantepe ihalesine katılmayacak

Fettah Tamince Seyrantepe ihalesine hazırlanıyor

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ, Seyrantepe ihalesini yedi şirkette yapacak

TOKİ, Galatasaray'ın 52 bin kişilik Seyrantepe stadı projesini 9 Eylül'de hak ediş ödemek suretiyle ihale edecek

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesi için 9 Eylül Çarşamba günü hak ediş ödemek suretiyle ihaleye çıkacak. Teklifleri yeterli bulmadığı için 4'üncü ihaleyi de 27 Ağustos'ta iptal eden TOKİ, 1 yılda bitirilmesini hedeflediği ve kendisinin yapacağını açıkladığı stat için jet ihaleye çıkıyor. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Şişli Ayazağa'da Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatı ikmal işinin kısa sürede başlatılması için İdarece yeterli görülen 7 firmanın davet edilmesi suretiyle 9 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da Kamu İhale Mevzuatı hükümlerine tabi olarak hak ediş ödemek suretiyle ihale yapılacak. TOKİ açıklamasında davet edilecek firmaların isimlerine yer verilmedi. Kasasından para çıkmadan Ali Sami Yen Stadı arazisi karşılığında Seyrantepe Stadı'nı yaptırmak isteyen TOKİ, ihalenin iptalinin ardından Ali Sami Yen ve Seyrantepe'yi ayrıştırarak, kendi öz kaynaklarıyla stat inşaatını tamamlama kararı vermişti.

İNŞAATIN YÜZDE 24'Ü TAMAM
Ali Sami Yen Stadı arazisinin ise ayrıca ileri bir tarihte arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihale edilmesi planlanıyor. Galatasaray'ın Seyrantepe Stadı'nın 2 yılı aşkın süredir devam eden yapımı adeta yılan hikâyesine döndü. 227 Ağustos 2007'deki ikinci ihaleyi kazanan Talu Alke Ortak Girişimi, inşaatın yüzde 24'ünü tamamlayabildi.
Sabah

Seyrantepe inşaat ihalesi 9 Eylül'de

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesinde 9 Eylül Çarşamba günü hak ediş ödemek suretiyle yapılacak inşaat için ihaleye çıkacak. Seyrantepe  arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatının başlatılması için yeterli görülen 7 firma davet edilecek.
Hürriyet

TOKİ'nin Seyrantepe ihalesi 9 Eylül'de

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesi için 9 Eylül Çarşamba günü hakediş ödemek suretiyle ihaleye çıkacak. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Şişli Ayazağa'da Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatı ikmal işinin kısa sürede başlatılması için idarece yeterli görülen yedi firmanın davet edilmesi suretiyle 9 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da Kamu İhale Mevzuatı hükümlerine tabi olarak hakediş ödemek suretiyle ihale yapılacak.
Radikal

TOKİ, Seyrantepe için 9 Eylül'de ihale yapacak
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesi için 9 Eylül'de hak ediş ödemek suretiyle ihaleye çıkacak

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul Şişli Ayazağa'da Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatının kısa sürede başlatılması için idarece yeterli görülen yedi firmanın davet edilmesi suretiyle 9 Eylül Çarşamba saat 10.00'da hak ediş ödemek suretiyle ihale yapacak.
Posta

Seyrantepe için ihaleye çıkılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Seyrantepe projesi için 9 Eylül Çarşamba günü hak ediş ödemek suretiyle ihaleye çıkacak.

Yapılan açıklamaya göre Galatasaray spor kompleksi inşaatı ikmal işinin kısa sürede başlatılması için TOKİ tarafından 7 firma davet edildi. TOKİ Seyrantepe ihalesini bugüne kadar 5 kez iptal etmiş ve kendisi yapma kararı almıştı.
Star

TOKİ Seyrantepe'yi 7 şirketle yapacak

Teklifleri yeterli bulmadığı için 4'üncü ihaleyi de 27 Ağustos'ta iptal eden TOKİ, 1 yılda bitirilmesini hedeflediği ve kendisinin yapacağını açıkladığı stat için jet ihaleye çıkıyor. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Şişli Ayazağa'da Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatı ikmal işinin kısa sürede başlatılması için İdarece yeterli görülen 7 firmanın davet edilmesi suretiyle 9 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da Kamu İhale Mevzuatı hükümlerine tabi olarak hak ediş ödemek suretiyle ihale yapılacak. TOKİ açıklamasında davet edilecek firmaların isimlerine yer verilmedi. Kasasından para çıkmadan Ali Sami Yen Stadı arazisi karşılığında Seyrantepe Stadı'nı yaptırmak isteyen TOKİ, ihalenin iptalinin ardından Ali Sami Yen ve Seyrantepe'yi ayrıştırarak, kendi öz kaynaklarıyla stat inşaatını tamamlama kararı vermişti.

İnşaatın Yüzde 24'ü Tamam
Ali Sami Yen Stadı arazisinin ise ayrıca ileri bir tarihte arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihale edilmesi planlanıyor. Galatasaray'ın Seyrantepe Stadı'nın 2 yılı aşkın süredir devam eden yapımı adeta yılan hikâyesine döndü. 227 Ağustos 2007'deki ikinci ihaleyi kazanan Talu Alke Ortak Girişimi, inşaatın yüzde 24'ünü tamamlayabildi.
Habertürk


Geri Dön