19 / 04 / 2024

Seyrantepe'de inşaat başladı

Seyrantepe'de inşaat başladı

Seyrantepe stadının ihalesini kazanan Varyap-Uzunlar ortaklığı, inşaat çalışmalarına başladı



Toplu Konut İdaresi Başkanı Erdoğan Bayraktar, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Varyap ve Uzunlar Ortak Girişimi adına Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, 9 Kasım Pazartesi günü Seyrantepe şantiyesinde bir basın toplantısı düzenleyerek, yeni gelişmeler hakkında bilgi verecekler.
Dhabi-Erentalu-Alke ortaklığı Seyrantepe stadını tamamlayamadığı için TOKİ'nin 10 Eylül'de açtığı ihaleyi, 179 milyon 661 bin liralık teklifle Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret A.Ş - Uzunlar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş İş Ortaklığı kazanmıştı. Galatasaray Spor Kulübü için hakediş yöntemiyle inşa edilecek 52 bin seyirci kapasiteli stadın, 2010-2011 futbol sezonuna yetiştirilmesini şart koşmuştu.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Seyrantepe'de inşaat yeniden başladı

TOKİ'den inşaatı teslim alan Varyap, taşeron firmalarla anlaşmalarını tamamlayarak Galatasaray'ın Seyrantepe Stadı'nı yeniden inşa etmeye başladı. Eylül ayında TOKİ'nin hak ediş ödemek suretiyle yaptığı son ihalede Galatasaray Spor Kulübü için İstanbul-Ayazağa'da yaptırılacak olan 52 bin seyirci kapasiteli Seyrantepe Stadı ikmal işini 179 milyon 661.5 bin lira teklifle alan Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret A.Ş - Uzunlar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş İş Ortaklığı, inşaata ilk kazmayı bu hafta vurdu. Varlıbaşlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar, 9 Kasım tarihinde bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
Hürriyet


Geri Dön