26 / 04 / 2024

Seyrantepe'de zemin düzeltme çalışmaları başladı!

Seyrantepe'de zemin düzeltme çalışmaları başladı!

Galatasaray´ın, sezonun ikinci yarısında  maçlarını oynamayı planladığı Türk Telekom Arena´da yapım çalışmaları devam ediyor



Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, statta, saha içindeki vinçlerin dışarıya çıkmasıyla birlikte çim firmasının saha içine girişi için gereken zemin düzeltme çalışmalarına başlandı. Zemin yüksekliği tüm bölgelerde aynı seviyeye getirildikten sonra saha, çim firmasına teslim edilecek ve çimler için gereken altyapı çalışmalarına başlanacak.

Locaların iskelet yapısını oluşturan çelik konstrüksiyonlar tüm loca bölgelerinde ilerlemiş durumda olduğundan iskelet yapısının üstü kaplanarak localar bölüm bölüm oluşturuluyor. Aynı zamanda orta şerit dış kaplamaları büyük ölçüde tamamlandığından bu şeridin alt ve üst kısımlarında kaplama çalışmalarına yakında başlanılacağı ve dış kaplamaların üst kısmındaki kaplamaların oval biçimde betonu sararak üst kat korkuluklarının iç kısmına döneceği bildirildi.

Viyadük bölgesinde de çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği açıklanırken, viyadüğün en alt bölümünün inşaatının devam ettiği bağlantı yollarının stada ulaşacağı noktalarda düzenleme ve kazı çalışmaları yapıldığı, çatı kaplamasında da A, E, ve D bloklarının tamamlanmış olduğu, B, C ve F blokta da sona doğru yaklaşıldığı ve çatı saçaklarının montajının devam ettiği açıklandı.

Alt katlarda çalışmaların devam ettiği ve asansör, yürüyen merdiven, santraller gibi birçok parçanın montajına geçilmiş olduğu belirtildi. E, D, F blokta da büfeler ve tuvaletlerin iç işçiliğinin tamamlanmak üzere olduğu, koltuk numunelerinin montajının bittiği ve kısa bir süre içerisinde tüm stadyumda koltuk montajına başlanacağı bildirildi. Ayrıca B blok arkasında inşa edilen dev merdivenin de yapımının devam ettiği kaydedildi.
AA

--

Havadanemlak.com ekibi 24 Ağustos günü saat 15.30'da Seyrantepe Stadyumu inşaatını görüntüledi...

100 kareden oluşan 360 derece Seyrantepe turu için tıklayınız!


Geri Dön