28 / 03 / 2024

Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Türkiye’de karavan sektöründeki canlılık ekonomiyi de hareketlendirdi. İstanbul’da karavan kiralama ve satışı yapan Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını hayata geçirdi.



Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye’deki insanların tatil ve kamp alışkanlıklarını da değiştirdi. Özellikle beş yıldızlı otellere olan talebin azalması tatilcileri karavanla tatile yöneltti. Karavan kiralayan ve üreten firmalar artan talebe yetişmekte zorluk çekerken, İstanbul merkezli Shantigo Firması, inşaat sektöründe de uygulanan ’Kira Garantili Karavan’ satışlarını hayata geçirdi. 

 Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Ürettikleri lüks karavanların bu ayın sonunda lansmanını yapacaklarına dikkat çeken Shantigo Karavan Firması Kurucularından Turizmci Tarık Irmak ve Eğitimci Berkan Ülker, “Pandemi dönemiyle birlikte tatilcilerin, gezmeyi, seyahat etmeyi sevenlerin karavana olan ilgisi üst düzeye çıktı. Karavan sektörü tatil anlayışımızı tümden değiştirdi. Shantigo olarak küçük ve orta ölçekli yatırımcılara Karavan Kiralama uygulaması ile yeni bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Bu model şöyle işliyor. Yatırımcı ister bizden isterse piyasadan karavan dönüşümüne uygun bir araç satın alıyor. AR-GE çalışmalarımızın bize sunduğu veriler ışığında biz aracı lüks bir karavan haline dönüştürüyoruz. Yatırımcı ile bir kira sözleşmesi imzalıyoruz. Bu süreçten sonra biz yatırımcı adına karavanı müşterilerimize kiralıyoruz. Sözleşme sürecinde karavanın her türlü bakım giderleri tarafımızca karşılanıyor. Örneğin sözleşme beş yıl sonunda bitiyorsa, beşinci yılda yatırımcı lüks bir karavana sahip oluyor” açıklamasında bulundu. 

Lüks bir karavanın kiralama yöntemiyle 4-5 yıl içerisinde yatırım maliyetini çıkardığına vurgu yapan Irmak, konutta bu sürenin 12-20 yıl arasında olduğunu belirtti. 

 Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Karavan Turizmi Sayesinde Ekonomi Canlandı 

Karavan kiralamalarının ve satışlarının ekonomiyi canlandırdığının altını çizen Irmak, “Yeni ürettiğimiz lüks karavanımızda 6 bin kalem farklı ürün kullanıyoruz. Civatasından, cam tavanına otomasyon sisteminden yalıtımına kadar bir çok farklı sektörden ürün ve hizmet satın alıyoruz. Bu sayede yüzlerce sektör ürün ve mal satışı yaparken, yeni personeller de istihdam ediyor. Yine Türkiye’nin birçok bölgesinde gerek yatırımcılar gerekse yerel yönetimler Karavan Park Alanları inşa ediyor. Bu hareketlilik sayesinde hem yerli turizm hareketlenecek hem de yeni istihdam alanları yaratılacaktır” şeklinde konuştu. 

Koronavirüs salgını karavan satışlarını patlattı!


Geri Dön