18 / 04 / 2024

Siemens'te ekstra indirim!

Siemens'te ekstra indirim!

Beyaz eşyada özel tüketim vergisinin kaldırılmasıyla yetinmeyen Siemens, ÖTV indirimi üstüne ÖTV ve KDV oranında ekstra indirim daha sunuyor



Ankastre ürünler konusunda sadece Türkiye'de değil, Avrupa ve dünyada da lider firma olan Siemens Ev Aletleri, Temmuz ayında ankastre ürün alacaklara müthiş fırsatlar sunuyor.

Türkiye'nin en yetkin satış ve en geniş servis ağı ile ankastre ürün konusunda en geniş ürün yelpazesine sahip markası Siemens'in Ankastre ürünleri, Temmuz ayında hem indirim hem de peşin fiyatına taksit seçenekleri ile alınabiliyor.

Üçlü ankastreye bulaşık makinesi indirimi

Ergonomik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle geleceğin kapılarını aralayan Siemens'ten Mayıs ayında farklı ürün gruplarından üç ankastre ürün alanlar, 1.917 TL değerindeki  (SE 55 E 553 EU model) bulaşık makinesine sadece 805 TL'ye sahip olabiliyor.

* Özel fırsat paketini oluşturan ürünler bu kampanyaya dahil değildir. Kampanya'ya dahil olan bulaşık makinesinin kodu SE 55 E 553 EU'dur. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Özel sette özel fiyat

Temmuz ayında Siemens'in teknolojik ve ergonomik Ankastre ürünlerinden oluşan üçlü set de büyük avantajlar taşıyor.  HB301E0 gömme fırın, ER64051LT çelik ocak ve LC40655 çelik davlumbazdan oluşan özel set, 1.249 liradan başlayan fiyatlarla tüm Siemens bayilerinde tüketicileri bekliyor.

Fırınlarda ÖTV oranında ek indirim

Siemens'in Temmuz ayı fırsatları bunlarla da bitmiyor. Siemens'in yemek sanatını doruğa taşıyan fırınları, Temmuz ayı  boyunca Özel Tüketim vergisi oranında ek indirim olanağıyla satışa sunuluyor.

Bonus Card'a özel Siemens avantajı

Siemens'te anlaşmalı kredi kartlarına özel daha büyük avantajlar da var. Mayıs ayında Siemens'ten ankastre almak isteyen tüm Bonus Card sahipleri, +6 taksit olanağından faydalanabiliyor.

Siemens'te büyük vergi avantajı Temmuz'da devam ediyor!

Teknoloji ve yenilikçilikte lider firma Siemens Ev Aletleri solo ürünlerinde Temmuz ayında da inanılmaz fırsatlar sunuyor. Beyaz eşyada özel tüketim vergisinin kaldırılmasıyla yetinmeyen Siemens, ÖTV indirimi üstüne ÖTV ve KDV oranında ekstra indirim daha sunuyor.

Toplam yüzde 29'luk indirim sağlayan bu avantaj, tüm Siemens bayilerinde Temmuz ayı boyunca geçerli.

* Kampanya fiyat listelerinde belirtilen ürünlerde geçerlidir.

Bonus Card'a +6 taksit ayrıcalığı

Teknolojide dünya lideri Siemens, anlaşmalı banka kartlarına sunduğu avantajları Temmuz ayında  Bonus Card'a özel bir fırsatla devam ettiriyor. Temmuz ayında Siemens'ten beyaz eşya almak isteyen tüm Bonus Card sahipleri, ÖTV+KDV indirimine ek olarak +6 taksit olanağından faydalanıyor.


Geri Dön